Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Služby: - ubytování v soukromí

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Ubytovna Dana.

Penzion U Karkulky - ubytování. Nakládání s odpady, včetně nebezpečných. Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště. Autodoprava nákladní. Autoservis, autoopravna, pneuservis. Půjčovna přívěsů.

Ubytování v soukromí uprostřed lázeňského trojúhelníku. Penzion: - 7 dvoulůžkových pokojů. Vybavení pokojů: - televizor, wifi, ručníky, osuška, lednice.

Ubytování -kapacita 32 lůžek - 2 x 3-lůžkový apartmán - 4 x 4-lůžkový apartmán - 2 x 5-lůžkový apartmán - kuchyňka, wc a sprcha v každém apartmánu moderní komfortně vybavené apartmány s TV, Wi-fi zdarma - společenská místnost s TV a seminární technikou, dětský koutek, pinčes, šipky - sauna - lyžárna s vyhříváním ...

Penzion - ubytování v soukromí - včetně snídaně

Penzion - dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - možnost parkování Služby - masáže klasické, thajské, anticelulitidní - baňkování

Penzion Hála: -celoroční ubytování v penzionu s kapacitou 8 osob -pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením a TV.

Hotel - 2 apartmány - 7 dvoulůžkových pokojů - parkování v uzavřeném prostoru - hotelový barvybavení pokojů - přijímač - sociální zařízení sprcha nebo vana - WI - FI

Nabídka ubytování na ubytovně s vlastním sociálním zařízením.

Restaurace. Penzion, ubytování-4 pokoje. Svatby, firemní akce.

Penzion, pension: -ubytování s kapacitou 6 osob.