Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Restaurace, pohostinství: -celková kapacita 75 míst -restaurace 25 míst -salonek 25 míst -zimní zahrada 25 míst. Ubytování, penzion: -k dispozici je 1 x apartmán -4 x 2lůžkový pokoj s možností jedné přistýlky -každý pokoj je vybaven televizorem s příjmem satelitního signálu a vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC) ...

Penzion, restaurace, vinárna. Restaurační činnost: - mořské speciality - česká kuchyně - čínská kuchyně - zahradní posezení.

Ubytování, rekreační areál: - chata - hlavní budova - okály - dřevěné chatky - mobilní domy - karavany - stany. Stravování: - možnost plné penze nebo polopenze v restauraci. Sportovní vyžití: - tenis - bazén - volejbal - minigolf - ping-pong - pláž - rybaření.

Chatový tábor se nachází v rekreační oblasti Jinolické rybníky. Tato oblast je s množstvím turistických cest a skalních útvarů vhodná pro turistiku, cykloturistiku a horolezectví. Ubytování: -15 třílůžkových chat -10 čtyřlůžkových chat -70 míst pro stany -60 míst pro karavany (s el. přípojkou). Vybavení areálu: -společné soc. ...

Služby: -ubytování v chatkách i zděných objektech -možnost stravování, pořádání školení, večírků -možnost ubytování se psy -výcvik jízdy na koni, sportovní výcvik psů -výuka paragliding.

AUTOCAMP Jinolice Ubytování, kemp, camp, autokemp, autocamp, chatky. Kapacita ubytování: 11 pětilůžkových chat 500 míst pro stany 50 míst pro karavany Stravování-restaurace. Vybavení areálu: Společné sociální zařízení, kiosky, restaurace, půjčovna sportovních potřeb, úschovna kol, veřejný telefon, ...

Penzion M & M U Čepičků Ubytování - penzion. Stravování - restaurace. Vinárna.

Rezervace a další informace ohledně penzionu mob.: 776 766 628, 725 759 717 Rezervace a další informace ohledně restaurace tel.: 493 525 044 mob.: 608 908 989

Automotoklub. Autokemp-recepce: -tel.:493531078.

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel v centru města Jičín. Ubytování v hotelu na Husově třídě vedle Masarykova divadla je věcí prestiže pro všechny, kteří si chtějí z Jičína odvést nezapomenutelné zážitky.

Nabízíme ubytování ve čtyřech pokojích se sociálním zařízením i společnou kuchyňkou a společenskou místností či dvou apartmánech.

Ubytování, stravování: - koupání 1km - Prachovské skály - průvodce Českým rájem - možnost zajištění zájezdů autobusy Zámek Humprecht, hrad Kost, Hrubá skála - vyhlídkové lety - projížďky na koních. Půjčovna: - horská kola.

Penzion, restaurace, ubytování, stravování: - relaxační centrum, bazén, sauna, vířivá vana.

Ubytování, penzion. Stravování, restaurace. Možnost pronájmu televize, hřiště, vnitřní bazén a sauna.

Ubytování: - motel - bungalovy. Stravování - restaurace. Služby: - kulečník, kuželky, diskotéky, video-satelit, minigolf, rybolov - Vojický rybolov - 200 m.

Ubytování - soukromí: - dvoulůžkový až pětilůžkový pokoj se společným sociálním zařízením - stravování dle dohody - ubytování se psy.