Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion: - ubytování v pokojích s možností dvou přistýlek - každý pokoj je vybavený vlastním sociálním zařízením WC, sprcha a umyvadlo - 2 dvoupokojové apartmány s kuchyňským koutem pro 4 osoby - možnost pořádání svateb Restaurace s barem: - kapacita 25 osob - možnost pořádání svateb

Přijeďte strávit aktivní i pasivní odpočinek na úpatí Orlických hor. Ubytování. Wellness. Kongresový sál. Restaurace, vinárna. Náš hotel nabízí široké spektrum vyžití. Sport: - lanové centrum - minigolf - in-line bruslení - cykloturistika - turistika Wellness: - bazén - vířivka - Kneipův chodník - finské sauny - ...

Servis a prodej : - pneumatiky - autobaterie - disky - protektory včetně servisních prací formou velkoobchodu i maloobchodu. Penzion Adriana : - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s internetem a kompletním vybavením

Penzion - kapacita 22 lůžek - možnost ubytovat větší skupiny - společeská místnost - venkovni posezení i kryté - možnost grilování - dětský koutek - 2 koupelny - 2 kuchyně

Penzion - kapacita 30 ubytovacích míst Restaurace

Ubytovna - kapacita 190 lůžek - 2 - 5 lůžkové pokoje - sociální zařízení a kuchyňka na každém patře - zaměřená především na dělnické profese

Hotel - kapacita 17 lůžek cena od 300, - Kč/ osoba / noc restaurace - hotová i minutková jídla, otevřeno denně, atypický interiér, dětský koutek, letní zahrádka, kapacita 55 osob restaurace, 30 osob letní zahrádka sál - školení, semináře, rodinné oslavy, abiturienské večírky, svatby, stravování CK, kapacita až 50 ...

SLEVOHIT.cz je slevový server, který nabízí výhodné nakupování. Naleznete zde nabídky se slevou až 90% od prověřených dodavatelů, které můžete získat díky velké kupní síle.

Penzion: - celoroční ubytování s možností přípravy stravy - lyžařský vlek vzdálen 200 m - možnost výletů v podhůří Orlických hor - cykloturistika - restaurace 80 m od penzionu.

Penzion: - jeden třílůžkový a jeden pětilůžkový pokoj. - na pokojích sociální zařízení, WC, televize. Restaurace: - celodenní stravování formou plné penze.

Rekreační zařízení. Chata, ubytování. Celková kapacita cca 90 lůžek.

Autokemp, camp: -ubytovací služby.

Masarykova chata na Šerlichu Ubytování-penzion: -celoroční -40 lůžek-2KW, 2A4, KW na patře, luxusní apartma, společenská místnost s televizí, jídelnou a kavárnou, zahrada, terasa, parkoviště, snídaně, ostatní strava na objednávku. Stravování-restaurace.

Zámečnictví. Výroba a prodej kol. - kolečka ke stolům - kolečka k vozíkům i ručním - kolečka k přepravníkům - kolečka ke kovovým konstrukcím - různé velikosti a provedení - pojezdová kola a kolečka. Ubytování. - ubytovna. Strojní výroba.

Hotel, ubytování, stravování: - 11 nadstandardních pokojů - sociální zařízení, televize, připojení k internetu - nekuřácká restaurace - zahradní restaurace - salónek, bar.