Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Hotel START *** se nachází v malebném přírodním prostředí 300 metrů od centra Špindlerova Mlýna, známého střediska zimních a letních sportů nejvyšších českých hor – Krkonoš. Sedačkové lanovky jsou vzdáleny 15 minut chůze. Celková kapacita hotelu je 31 pokojů (76 lůžek). Ubytování je poskytováno ve dvoulůžkových pokojích, u některých s ...

Hotel, ubytování: - k dispozici 50 pokojů, všechny jsou vybaveny ve vlastním stylu a mají vlastní sanitární zařízení - každý pokoj je jiný a z každého pokoje máte jiný výhled. - v naší výborné restauraci dostanete příležitost pochutnat si na české kuchyni, ale samozřejmě nabízíme i mezinárodní jídla - přírodní koupaliště s pramenitou ...

Ubytování, stravování: - hotel - osm pokojů 2 - 5ti lůžkových s vlastním sociálním zařízením, televizorem a satelitem.

Hotel, ubytování, stravování: - ubytování ve 32 dvoulůžkových komfortních pokojích s možností přistýlky a 2 apartmánech -všechny pokoje nabízí nádherný výhled na město a jeho okolí -pokoje jsou vybaveny sprchou/vanou, toaletou, telefonem, TV/SAT a minibarem -apartmány jsou navíc vybavené kuchyňkou -celková kapacita ...

Stylová horská chata s celoročním provozem při úpatí Studniční hory: - ubytování - stravování - společenská místnost.

Ubytování, stravování: - chata - vlastní lyžařský vlek s upravovanou sjezdovkou dlouhou 350 m - jídelna - společenská místnost - stolní tenis a šipky - hřiště, dětské hřiště - krb, udírna.

Ubytování, penzion: - ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích, WC a sprchový kout na pokoji, podávají se snídaně, obědy i večeře - internet - WiFi přípojný bod.

Ubytování: - hotel. Stravování: - restaurace. Ubytování: - 1 - 2lůžkové pokoje s přistýlkami - apartmá - celkem 180 lůžek. Služby: - TV, SAT, telefon - fitness - půjčovna lyží. Krkonošská chalupa: - tel.: 499523561.

Horský hotel. Ubytování: - 150 lůžek - 2-4lůžkové pokoje s WC a sprchou. Dvě restaurace, bar, krb. Fitness. Turistické cesty: - 300 metrů k prameni Labe.

Ubytování, stravování: - penzion - 2, 3, a 4 - lůžkové pokoje se sprchou a Wc - sauna - fitness - vířivý bazén.

Ubytování: - penzion - ubytování je na 2 - 4 lůžkových pokojích, TV- SAT, lednice - společenská místnost - restaurace, bar - posezení u ohniště - půjčovna sportovních potřeb - parkoviště u objektu.

Ubytování: - penzion - dvou a čtyřlůžkové pokoje se sprchovým koutem, WC a lednicí. Čtyřlůžkové pokoje mají navíc kuchyňský kout s kávovarem.

Horská chata: - ubytování - restaurace, stravování.

Pension, ubytování: - apartmá pro 4 osoby (1 ložnice) se sprchou, WC a s verandou s ledničkou a kávovarem - 2/2-lůžkové pokoje se sprchou, WC - 2/2-3-lůžkové pokoje se sprchou, WC - 4-lůžkové pokoje se sprchou, WC, rozdělené do 2 ložnic - stravování - snídaně - společenská místnost, televize, satelit, video - veranda s pěkným ...

Kemp: - 90 stání pro stany nebo karavany s el. přípojkou - chatky 20 lůžek - sociální zařízení na hotelové úrovni - bowling - osvětlený bazén 25 x 11 m - restaurace, bufet, noční bar - dětské hřiště, volejbal, tenis, stolní tenis, biliard, pool, elektronické šipky - vyhlídkové lety - gril - směnárna - ohniště u karavanů ...