Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytování: - tři 4-lůžkové pokoje s možností přistýlky, jeden 2-lůžkový pokoj - WC a sprchy společné - kuchyň - domácí sauna - parkování pro hosty na vlastním parkovišti.

Návrh, dodávka, montáž a servis: - bezpečnostní systémy - telekomunikační techniky - telefonní ústředny, domácí telefony - elektroinstalace Hostinec u Zlatého slunce Ringstrasse 26 Kuks tel. 608 352 734 www.hostineckuks.cz

Ubytování, penzion: - 1 jednolůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 pokoj třílůžkový - 1 apartmán se dvěma oddělenými dvoulůžkovými pokoji.

Penzion, ubytování: - dva apartmány - stylově zařízená společenská místnost s krbem, rozlehlá zahrada s bazénem, a vlastní parkovací plocha - možnost ubytování po celý rok - sezónní a mimosezónní ceny. V obci se nachází. - pošta, obchod se smíšeným zbožím 500 m. - restaurace bar 500 m. Hostinec 700m. - westernový ranč - 600 m - ...

Ubytování v Krkonoších a v Jeseníkách: - komfortní kompletně zařízené apartmány přímo u sjezdovek na Červenohorském Sedle, na Horních Mísečkách a ve Špindlerově Mlýně.

Hotel: -hotelová restaurace -rautová restaurace -pasantní restaurace ve stylu zimní zahrady -billiard club -lobby bar -kongresové centrum. Relax centrum: -prosklený bazén-dětské brouzdaliště,whirpool,masážní sprchy a sauna s odpočívárnou a výstupem do sněhu,fitcentrum a solární studio. Čtyři kategorie ubytování: ...

Ubytování: - pokoje - vlastní WC, sprcha a kompletní vybavení - appartementy jsou navíc vybaveny zařízenou kuchyňkou včetně mikrovlnné trouby.

Penzion, ubytování, stravování: - apartmány, pokoje s vlastním sociálním zařízením - kuchyně - společenská místnost - televize, satelit, krb.

Penzion, ubytování, stravování: - každý pokoj je vybaven sociálním zařízením - televize - satelitní příjímač - telefon - jídelna - venkovní krytý bazén (8x4x1, 5m) - zahradní pergola - grilování na otevřeném ohni.

Pension, ubytování: -všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, sprchu a WC, televizor se satelitním rozvodem, telefon s přímou provolbou na státní linku, rádio, milibar a balkon. Stravování - v hotelu Kristýna.