Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Hotel, ubytování, restaurace: -plavecký bazén 18x8 m -venkovní whirpool -sauna -fitness -lyžařská tělocvična -stolní tenis -půjčovna lyžařské výstroje -škola pro děti i dospělé -půjčovna horských kol -zkrácené hřiště na basketball (streetball) -ruské kuželky.

Pension, ubytování: - kapacita 16 lůžek - možnost přistýlky -každý pokoj vybaven TV, SAT, sprchou, WC. Parkování před pensionem zajištěno. Půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení. Půjčovna horských kol.

Hotel, ubytování, stravování: - pokoje jsou vybaveny koupelnami s vanou a toaletou, TV/SAT a telefonem - restaurace s krbem - venkovní zahrádka - tenisová kurt.

Horský pension Seidl: - leží v centru Špindlerova Mlýna s výhledem na sjezdové tratě od svatého Petra až po masív Medvědína - kapacita 28 osob - dvou až čtyřlůžkové pokoje vybavené sprchovým koutem, WC, televizorem s příjmem satelitu - hostům našeho pensionu je podávána snídaně a je možná i večeře - minibar pro občerstvení - v létě ...

Kategorie: -penzion Zvonička s celoročním ubytováním v Peci pod Sněžkou - vedle Kolínské boudy. Složení pokojů: -2-5 lůžkové apartmány. Možnost stravování v hotelu Kolínská bouda (50 m - obědy, večeře) nebo na Pražské boudě (200 m - polopenze).

Ubytování: - chata Rozhled - centrum pro duševní a fyzické zdraví -kapacita 55 lůžek ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, semináře zaměřené na rozvoj osobnosti, ozdravné pobyty pro děti i dospělé, skupiny i jednotlivce, KRNAP 1200 m.n.m. místo Ticha. Celoroční provoz se stravou masovou i vegetariánskou.

Ubytování, penzion, Krkonoše, dovolená, PENSION 444 = výhodně umístěn - v lyžařském ráji - SKIAREÁL HERLIKOVICE VYBAVENÍ + SLUŽBY - pokoje pro 2-4 osob - každý pokoj je vybaven vlastní sprchou, umyvadlem, WC, vybavení standard *** - pro všechny hosty je k dispozici plně vybavená kuchyňka, společenská místnost s chladničkou a nápoji, ...

Ubytování, stravování. Hotel je položen asi 80 m od nástupní stanice lanovky na Černou horu. Má vlastní parkoviště (cca 30 aut), restauraci a salonek (šipky, biliard).

Horský penzion. Ubytování v kapacitě 542 lůžek ve 14 pokojích vybavených sprchovým koutem, TV, telefonem. Restaurace s dětským koutkem. V podkrovních místnostech k dispozici 2 učebny. Lyžařský vlek u objektu - večerní lyžování. Turistika, horská cyklistika. .

Rekreační středisko, ubytování, stravování: -2-6 lůžkové pokoje se společným soc. zařízením na patře -apartmán s třemi pokoji, devíti lůžky (3 palandy) a vlastní koupelnou s WC, TV a satelitem -jídelna, bar -velký sál s TV, velkoplošnou projekcí a profesionální diskotékou sloužící výhradně hotelovým hostům -hotelová ...

Hotel, ubytování, stravování: - pokoje - sociální zařízení, barevnátelevize, satelit, rádio a možnost připojení k internetu - restaurace s krbem - bar - letní terasa - vlastní parkoviště - lyžárna (v létě slouží jako úschovna kol) - billiard - fitnes - fotbálek - sauna - whirpool - masáže.

Penzion, ubytování. Pension "Chata Lovrana" Vám nabízí kvalitní ubytování s plnou penzí po celý rok. Ubytování je Vám k dispozici ve 2 - 6 lůžkových pokojích, pro užívání si Vaši zasloužené dovolené v malebné krajině východních Krkonoš.

Pension, ubytování, stravování: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybavené úplným sociálním zařízením, ledničkou, satelitní televizí a trezorem - restaurace - stolní tenis - solárium - sauna.

Horská chata. Ubytování: -2-4lůžkové pokoje -pokoje bez nebo s vlastním soc. zařízením Letní a zimní rekreační pobyty- stravování. Herna, dětský koutek Sjezdovka Bramberg-Hnědý Vrch - čtyřsedačková lanovka.

Ubytování, stravování: -pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové, WC, sprchoa, TV+Sat, lednička -rodinný apartman s malou kuchyní -stylový horský bar -parkování pro hosty je k dispozici po celý rok zdarma -vyhřívaný bazén -vlastní lyžařský vlek o délce 150 m.

Rodinný pension, ubytování, stravování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím -malá restaurace s celodenním stravováním formou polopenze, plné penze nebo á la Karte -společenská místnost s TV a SAT příjmem -bezplatná parkovací místa přímo u objektu -venkovní vyhřívaný bazén 8 x 4 m -sauna.

Hotel, ubytování, stravování. Hotel nabízí ubytování celkem ve 33 dvou a třílůžkových pokojích a 4 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC) a TV se satelitem. Některé pokoje mají balkóny. Ubytovaným hostům podáváme snídaně v hotelové restauraci formou švédských stolů, polopenze formou menu. Hosté si mohou vybrat ze ...

Hotel, ubytování: - kapacita hotelu je 130 lůžek - ve tří a čtyřlůžkových pokojích - vhodné především pro rodiny s dětmi, skupiny a školní lyžařské výcviky - v každé budově je společenská místnost s televizorem. Ceník ubytování: - dospělá osoba Se soc. zařízením 350.- Kč/den - dítě do 15let Se soc. zařízením 200.- Kč/den - ...

Hotel LUČNÍ DŮM *** Janské Lázně Toužíte po odpočinku, aktivní dovolené s dětmi, hledáte vhodné místo pro Vaše oslavy či obchodní jednání. Ubytování v hotelu LUČNÍ DŮM Janské Lázně Vám nabízí pohodlí a kvalitu služeb, jež uspokojí i ty nejnáročnější z Vás, kteří hledáte klidné ubytování v Krkonoších s dětmi i bez nich. Naše ceny Vás příjemně ...

Nabízí pobyt strávený v horském středisku Herlíkovice. Ubytování je vzdáleno pouhých 200 metrů od čtyřsedačkové lanovky Bubákov, která je součástí Skiareálu Herlíkovice. Pension poskytuje 2 pokoje se společnou koupelnou a kuchyňkou nebo plně zařízený apartmán. Na pokojích je TV se satelitem a bezdrátový přístup k Internetu pomocí Wi-Fi. Parkování ...

Penzion, ubytování: - max. 16 osob - každý pokoj má vlastní soc zařízení: WC, sprchový kout, umyvadlo, žebřinový radiátor - kuchyňka - společenská místnost - koupelna s malou saunou -vlastní bazén ( d = 5m, h = 1, 2m) - přírodní ohniště s posezením.

Penzion, pension, ubytování, restaurace: - restaurace - zahradní bar - Indoor golf za vodou - Putting.

Příjemné prostředí horské chalupy. 2-4lůžkové pokoje, tradiční česká kuchyně, stylová restaurace. Školní lyžařské kurzy, rekreace rodinné i pro skupiny, zimní tábory, jarní prázdniny. Chata je přímo u sjezdovky s výhledem na Sněžku a Krkonoše.