Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Rekreační středisko, kemp: - chaty, sruby - maringotky, karavany - vlastní karavany a stany

Penzion. Ubytování: - 2 až 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, rádiem, TV, minibarem - na požádání dětské postýlky, chodítka, stoličky, kočárky, hračky. Ceník: - cena lůžka od 390, - Kč + dětské slevy. Možnost celodenního stravování. Vhodné pro rodiny s dětmi, ale i pro pořádání školení, seminářů, oslav. Zimní terasa, l ...

Ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: - rozvoz jídel tel.: 605077240

Šťastný statek: - dětské tábory - prázdninové pobyty - jízda na koních - ubytování - počítačová školení.

Rekreační středisko Arnika - Vaculovi: - pronájem chatek s terasou, WC a umyvadlem - parkování v areálu - restaurace v areálu - hřiště na volejbal, nohejbal, stolní tenis - prolézačky pro děti - vlastní pláž - internet zdarma v celém areálu. Pod Borným Staré Splavy 471 63

Služby: - rekreační středisko - kemp, camp

Rekreační středisko - ubytování v chatkách - restaurace.

Penzion - kapacita 9 lůžek +1přistýlka - 2 apartmány s oddělenými vchody

Provoz letní i zimní chaty U Myšáka.

Internetový katalog: -přímé kontakty na ubytovací zařízení Výroba, prodej, e-shop: -fotomagnetky -magnety na ledničku

Služby, ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: tel.: 601 382 311

Ubytování: - apartmán - dvě chatky