Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Luxusní business hotel, určený pro business klienty, cestovní kanceláře i skupiny Hotel je vybaven starožitným nábytkem a doplňky. Přednáškové sály s technickým vybvením. Welness centrum, odpočinkové programy, sportovní a outdoorové aktivity.

Ubytování ve známém rekreačním letovisku Sloup v Čechách ihned naproti koupališti.

Levné ubytování Máchovo jezero. Okolní romantická krajina, písečné pláže. Ubytovat se můžete v pokojích z vlastní koupelnou a WC nebo chatkách. Stravování formou polopenze.

Hotel ALDEK se nachází přímo v centru města České Lípy. - ubytování

Hotel: - luxusní seminární hotel - hotel určený pro businnes klienty, jednotlivce, cestovní kanceláře i skupiny - hotel s širokou nabídkou poskytovaných služeb - hotel ležící v klidné části města v rozsáhlém parku .

Pension FAMI Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové resp. apartmán se dvěmi oddělenými ložnicemi a nezávyslím vstupem do koupelny (WC)... Všechny pokoje jsou vybavené vlastní koupelnou se sprchou a WC ! Pension s celkovou kapacitou 55 lůžek je vzdálený jen 300m od pláže Máchova jezera s aquaparkem a bázeném. Pension disponuje půjčovnou kol a ...

Chatové a stanové městečko Bílý kámen. Ubytování: - chatky, chaty.

Ubytování. Motel. Penzion. Chatky s terasou. Restaurace.

Rekreační areál je umístěn v lese na okraji Doks. Ubytování více typů: chatky, ubytovna, hotel. V areálu je k dispozici: - Venkovní bazén 25 X 12 - Víceúčelové hřiště s umělým povrchem - Volejbal - Nohejbal - Florbal - Basketbal Okolní kraj nabízí široké možnosti pro aktivní odpočinek: - Turistika - Cykloturistika - ...

Horská chata s ubytovací kapacitou 49 míst a restaurací

Hotel. Ubytovací kapacita: -88 lůžek 33 pokojů -1/2 15 pokojů -1/3 14 pokojů -Apartmá 1/4 4 pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC a TV se satelitním příjmem. Přízemý hotelu je vybaveno bezbariérovým přístupem včetně ubytování a sociálního zařízení. Cena ubytování včetně snídaně: 1/1 700, - ...

Penzion - v penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový Kavárna - italská káva značky DiCaf - Platino, káva Lavazza - nadstandardní nabídka čajů - nealkoholické i alkoholické koktejly - zmrzlina vlastní výroby

Penzion u Máchova jezera nabízí ubytování se snídaní ve 2-3 lůžkových pokojích se sprchou, WC, TV, WiFi. K dispozici je letní terasa, bar s krbem, stolní tenis. Na své si přijdou milovníci vodních sportů, cykloturistiky, tenisu, rybaření, jízdy na koni.

Máchovo jezero -Chatová osada Dobrota- -kapacita 45 osob -čtyřlůžkové chaty s vlastní terasou -stravování polopenze nebo plné penze Mnoho možností pro rodinnou dovolenou, víkendové pobyty, firemní a společenské akce, školní a sportovní pobyty.

Ubytování Máchovo jezero Rekreační středisko Elite nabízí ubytování ve čtyřlůžkových chatkách v lokalitě Máchovo jezero. Chatky se nacházejí v prostředí borového lesa. Místo vhodné pro rodinnou dovolenou, školní výlety apod.

Hotel na břehu Máchova jezera. V hotelu je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, krytý bazén, sauna. V hotelu 1, 2 a 3 - lůžkové pokoje se soc. zařízením, TV a satelitem. Rekreační pobyty, sportovní a firemní akce, školení, oslavy a rauty.

Motorest - pokoje s vlastním sociálním zařízením - odpočívárna na patře - stolní tenis - kulečník - jukebox - dětský koutek - ohniště - možnost kempování - diskotéky - zábavy - bály - svatby - rauty - večírky - firemní akce - oslavy - živá kapela Restaurace ...