Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Hotel. Ubytování. -kapacitu hotelu tvoří 270 lůžek -ubytování ve dvou lůžkových a více lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -k dispozici jsou plně vybavené apartmány -několik salónků vhodných k různým společenským akcím a školením -levné a kvalitní ubytovací i restaurační služby jsou poskytovány po celý rok

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a ...

Hostinská činnost -Zprostředkovatelská činnost v působnosti živnostenského zákona -Poskytování přechodného ubytování bez hostinských činností a jiných služeb -Zpracování dat na počítači (software)

-Ubytovací služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Ubytování - 12 lůžek pro dospělé - 4 dětské postýlky v 5ti pokojích - přízemí kulečník, stolní fotbal, elektronické šipky - společenská místnost - možnost připojení k internetu WIFI - parkoviště - dětské hřiště - ohniště s posezením - venkovní bazén

Hostinská činnost -Ubytovací služby

Nabídka ubytování v soukromí s kapacitou 10 lůžek. Blízké okolí nabízí koupání v Máchově jezeře, různé kulturní akce a poznávací výlety do přírody.

Hotel s kapacitou 100 lůžek se nachází v centru rekreační oblasti kolem Máchova jezera. Ubytovací kapacita hotelu činí 34 kompletně vybavených dvou až třílůžkových pokojů s možností přistýlky a čtyři apartmány. K dispozici je i stylová restaurace.