Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Nabízíme ubytování na horách pro rekreaci. K dispozici celá chalupa k pronájmu. Výborně situovaná poloha, nachází se jen 400m od lyžařského střediska Studenov. Vhodné i pro soustředění sportovců. Tato chalupa je nejlépe využita a ceněna hlavně jako celek pro uzavřené pracovní, sportovní a rodinné kolektivy, kterým vyhovuje tento druh soukromí ...

Pizzerie a Hotel Na Staré poště - restaurace má kapacitu 90 míst - ubytování nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, případně až čtyřlůžkové apartmá - pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, televizí a připojením k internetu.

Ubytování v soukromí ve 4 prostorných apartmánech. Letní i zimní lyžařská dovolená na českých horách. Týdenní i víkendové pobyty. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková kapacita - 18 osob. Lyžařské vleky do 10 minut autem nebo skibusem. Parkování přímo v objektu.

Penzion - ubytování v 5 apartmánech - k dispozici je internetové připojení k internetu - je možné využít splečenskou místnost s barem.

Ubytování: - roubenka - dva samostatně přístupé apartmány

Zahradní architektura - projekty, návrhy a realizace zahrad. Woodhouse - ubytování v apartmánech.

Hotel HARRACHOVKA *** - kapacita 101 lůžek 33 pokojů - rodinné pokoje - prezidentské apartmá - jedno, dvou a třílůžkové pokoje - bazén, sauna, infrasauna, pára - masáže, vibrační plošina

Hotel*** Ubytování. Relaxační centrum: - whirpool - sauna - masáže.