Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion - zákaz kouření v ubytovacích prostorech - 1 x 5 a 6 lůžek + kuchyňka + internetové připojení - 1 apartmán 2+4 + kuchyňka - 1 x 2 lůžkový pokoj - možnost lyžování Restaurace - hotová jídla a minutková kuchyně

Pension - stoletá hájovna, pokoje jsou zařízeny ve stylu starých zašlých časů

horská chata: -pokoje 2-8 osob teplá voda na pokojích sociální zařízení na patře -restaurace 70 míst -salonek 20 míst V létě zahrádka, gril, venkovní bazén. Pro ubytované hosty a hosty restaurace parkování zdarma.

Penzion - kapacita 8 dvoulůžkových pokojů s přistýlkou - ubytování se snídaní

Chata - ubytování pro 2 - 4 osoby - koupelna se sprchou a WC - vybavená kuchyň s lednicí a konvicí - TV, SAT - terasa, gril, zahrada - parkoviště

Ubytování Turnov, se nachází na okraji města Turnova s výhledem na Český ráj. Ubytování Turnov Vám nabízí levné ubytování na klidném a slunném místě v Českém ráji.

Ubytování: - apartmán pro 8 osob - studio pro 4 osoby Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Ubytování: - penzion Taxi minibusy: tel.: 777 288 471

Prodej náhradních dílů pro osobní automobily Nabídka dílů pro prvovýrobu Diagnostika .Měření geometriena přístroji Hunter. Ubytování pro 6 osob možná přistýlka . Kuchiňka pro vlastní vaření.

Ubytování, chata: -lyžařská škola B+B

Penzion, ubytování: - celoroční ubytování - kapacita 15 – 20 lůžek: 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - sprchy a WC na poschodí - možnost polopenze - společenská místnost, minibar, TV+Sat, posilovna, sauna, vlastní parkoviště, hřiště - posezení u ohně - vhodné pro menší kolektivy, kurzy a školení

Nabízí ubytování. V ubytovně jsou převážně dvoulůžkové pokoje. Celková kapcita max. 52 lůžek, možnost využití kuchyňky. Možnost pronájmu sportovišť : fotbal, volejbal, tenis, sportovní hala. V zimních měsících návaznost na SKI AREÁL ŠACHTY.

Horský hotel Rezek - ubytovací kapacita 29 lůžek - zimní aktivity - letní aktivity - rádi ubytujeme i vaše domácí mazlíčky

Penzion - kapacita 10 lůžek a 3 přistýlky - bazén - dětský koutek - gril - venkovní posezení - pouze pro rodiny s dětmi

Penzion: - ubytování ve dvou, tří a čtyř lůžkových pokojích. Možnost sportovního vyžití, přímo u penzionu je 500 m dlouhý lyžařský vlek.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a sprchou, televizí se satelitním přijímačem, některé pokoje jsou včetně balkónu -restaurace s barem a tanečním parketem -speciality krkonošské a mezinárodní kuchyně, jídla na objednávku,

Rodinný penzion. Celoroční ubytování v horském penzionu: - 2x dvoulůžkový pokoj - 1x čtyřlůžkový pokoj. Možnost přistýlky. Společná kuchyňka a společná koupelna pro všechny pokoje. Výroba, prodej: - keramika, nádobí z keramiky, keramické dárkové předměty.