Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování v ubytovně - dvou, tří až čtyřlůžkové pokoje v Ostravě.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Ubytování v 17 zrekonstruovaných moderních pokojích v Ostravě. Okolí penzionu je chráněno kamerovým systémem, penzion má vlastní parkoviště se vstupem na kartu, Úschova cenností na recepci do trezoru. Možnost masáží. Součástí objektu je i kavárna Snídaně formou švédských stolů.

Tříhvězdičkový samoobslužný GARNI hotel s kapacitou 44 osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí. K dispozici vlastní parkoviště s parkováním zdarma. Golfové hřiště.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Ubytovna: - jedno-dvou a třílůžkové pokoje - lednice, tv - parkování v objektu i pro objemnější auta - plně vybavená společná kuchyně - kapacita pouze 15 osob - zdarma Wifi - dosah Wifi plně na pokojích.

Společnost BESKYD DZR, o.p.s. poskytuje levné ubytování na ubytovně a v Hotelu Duo.

Penzion: - kapacita 2 - 3 lůžkové pokojerestaurace - kapacita 40 míst.

Hotel poskytuje ubytování v ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích. k dispozici jsou také apartmány nebo venkovní family houses. Hosté mají vstup do venkovního bazénu nebo sauny. Možnost pořádání soukromých a firemních akcí. provoz restaurace s denním menu.

Apartmánový dům Landek - dům plný služeb pro širokou veřejnost, multifunkční rezidenční komplex. - wellness a fitness centrum: bazén s teplotou vody 28°C a parní saunou v ceně dvě finské sauny s kapacitou max 4 os/saunu masáže solárium Luxura posilovna se stroji Human Sport spinningový sál

Bezbariérový hotel Green v Ostravě Petřkovicích se nachází cca 3 km od centra Ostravy, blízko sjezdu 361 z dálnice D1. Hotel nabízí 14 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány (pro 4 osoby) a 1 bezbariérový pokoj. Firemním společnostem nabízíme možnost pronájmu technicky vybavené místnosti s kapacitou 50 míst. Tuto místnost lze ...

Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace

Ubytování v areálu Srubové chaty Peřeje Na Ostravici. 3 chatky - apartmány s kuchyňkou až pro 20 osob, vše ve dřevě, krb, terasa v blízkosti řeky Ostravice, krásné koupání pod peřejemi, kolem vede cyklostezka i značka na Lysou horu. Stravování v 5 min. vzdálených restauracích, stejně tak blízko obchod a vlak. zastávka. V areálu také půjčujeme ...

Ubytovací služby – krátkodobé a dlouhodobé ubytování vhodné pro rodiny s dětmi, jednotlivce i firmy v bytech 1+1, 2+kk, 2+ 1 a 3+1 v klidném prostředí Ostravy. V bezprostřední blízkosti veškerá občanská vybavenost, dětské hřiště, parkoviště, kamerový systém…

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel. -ubytování s kapacitou 22 pokojů -wellness centrum -salónek pro 70 osob -bowling -luxusní restaurace s krbem -vinný sklípek

Hotel. Ubytování. - pořádání konferencí - restaurace - wellness + Fitness

Penzion, pension: - ubytování. Vybavení pokojů: - vlastní sociální zařízení, televizor. Možnost připojení k internetu WIFI. Restaurace: - stravování. V letních měsících je v provozu restaurační zahrádka s grilováním různých specialit. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, promoce, srazy, svatební hostiny.

Hotel: - ubytování - výborná poloha - uzamykatelné parkoviště - restaurace, vinárna, salónek - jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje, apartmány, možnost přistýlky - WiFi internet zdarma.

Ubytování v centru Ostravy: -jedno, dvou až čtyřpokojové apartmány -naprosté soukromí -kapacita 36 lůžek. Vybavení: -kuchyň -sociální zařízení -ložnice -obývací pokoj -televize -lednice -možnost připojení k internetu -možnost samostatného vaření -telefon. V blízkosti restaurace.

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.