Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmán Kalimero nabízí ubytování: - kapacita pro 6 osob. Vybavení: - WiFi internet, satelitní televize. Společenská místnost s kamny (dvě lůžka, LCD televize, SAT TV). Plně vybavená kuchyň s jídelním koutem. Ložnice (lůžka pro 4 osoby, SAT TV, prostorné skříně na oděvy). Sociální zařízení - koupelna, WC.

Hotel Černá kočka poskytuje ubytování: - hotel - kapacita 16 lůžek + 3 přistýlky - restaurace - parkování před hotelem, garáž - salonek, letní terasa - česká kuchyně - catering.

Chata U Profesora poskytuje ubytování: - horská chata - kapacita 58 lůžek - pokoje čtyřlůžkové s možností přistýlky - každý pokoj má vlastní WC, umyvadlo - společné sprchy na patře - prostorná jídelna - parkování u chaty.

Chata Návrší poskytuje ubytování: - horská chata - kapacita 53 lůžek ve 2-6 lůžkových pokojích - u objektu lyžařský vlek.

Apartmány Stříbrnice, s.r.o. nabízí ubytování: - 42 lůžek ve dvou objektech - apartmány 3+kk.

Společnost MOSEV plast s.r.o. realizuje recyklaci komunálního plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatravňovací dlažba, žlaby - protihlukové stěny - výrobky pro železnici - ohradníkové kůly - palisády. Držitel certifikátu pro systém jakosti ISO 9001, 14001. Společnost MOSEV plast s.r.o. provozuje také ubytování v ...

Hotel Minerál nabízí komfortní ubytování: - hotelové parkoviště - terasa - 22 lůžek - 8/2, 1/2+ Restaurace, bar: - bohatý výběr jídel a nápojů.

Chata Sněžník: - kapacita 45 lůžek. - společenská místnost - krb, televize - vybavená kuchyňka Možnost zajištění stravování: -plná penze -polopenze.

Penzion Vaněk nabízí ubytování v penzionu: - kapacita 23 lůžek - pokoje dvou, tří a čtyřlůžkové - na pokojích koupelna se sprchovým koutem, WC, balkon, TV+SAT, telefon, wi-fi - sauna, masáže - bezbariérový přístup - jeden pokoj pro zdravotně postižené - denní bar - snídaně - tenisové kurty.

Penzion U Alberta poskytuje ubytování: - 4 lůžkový podkrovní pokoj - 3 lůžkový podkrovní pokoj - apartmá 2 lůžkový podkrovní pokoj - restaurace.

Restaurant - Pension U Lukáčů Ubytování: - pension: - 2 dvoulůžkové pokoje a 2 čtyřlůžkové Restaurace: - 34 míst - terasa s krbem.

Penzion INA: - kapacita 18 lůžek - podkrovní apartmány vybaveny kuchyňským koutem, lednicí, sprchou a sociálním zařízením - společenská místnost s TV, kolárna, lyžárna, zahrada s grilem, pískovištěm, ruskými kuželkami a dětským bazénem.

BLASY CZ, s.r.o. nabízí ubytovnu: - 27 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje.

Apartmány u Horáků nabízí ubytování včetně restaurace.

Ubytování Císařová Věra poskytuje ubytování.

Penzion Blaník poskytuje ubytování. - 4 pokoje - TV, koupelna, možnost přistýlky, wi-fi.

Pstruhařství ČRS s. r. o. provozuje chov ryb: -siven a pstruh americký. Možnost rybolovu Restaurace Rybářská bašta Ubytování: -3 apartmány-2 třílůžkové a 1 čtyřlůžkový -v přízemí posezení a sociální zařízení -ceník ubytování 200-250, - Kč/osoba.

Ubytovna Růžena Darebníková poskytuje ubytovací služby.

Chata KAŠTAN nabízí celoroční ubytování na vysoké úrovni v krásném prostředí za rozumnou cenu.

Pension Barunka - obytné podkroví a tři pokoje se sociálním příslušenstvím. 1. patro - byt - apartmán s koupelnou se sprchovým koutem, kuchyňkou a ložnicí. - terasa, klidné posezení na zahradě.

Severomoravská chata nabízí ubytování: - ubytovací kapacita 100 míst - 2-5 lůžkové pokoje - pokoje s vlastním sociálním zařízením, apartmá, pokoje se společným sociálním zařízením - zvířata povolena - restaurace.

Vila u pošty, Apartmá V Oblouku Ubytování v Jeseníkách v soukromí: - ubytování pro skupiny lidí - TV - wifi - vybavená kuchyň - zahrada - 10 + 12.

Chata Kouty nad Desnou: - rekreační chata - kapacita apartmánů - velký apartmán, malý apartmán.