Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška
HOTEL SVATÝ HUBERT

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Richard poskytuje ubytování: - kapacita 25 - 35 lůžek - apartmány, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Společná jídelna. Bar. Venkovní posezení. Venkovní gril a udírna. Společenský salónek (akce, svatby, semináře, porady). Sauna, tělocvična, fitness centrum. ...

VESELÉ LÁZNĚ, spol. s.r.o. provozuje klidný rodinný penzion. - celoroční pobyt - kapacita 5 pokojů (22 lůžek) - parkoviště zdarma u penzionu - stylová restaurace - terasa, gril, hudba - TV, koupelna, wi-fi.

Chata Orbea: - ubytování - chata - malebné Jeseníky.

Ubytování v soukromí poskytuje Bc. Martin Hojgr.

Hotel U Gladišů poskytuje: - ubytování - pohostinství

Penzion Zámeček: - penzion v malebném podhůří Jeseníků - kapacita 23 osob - pokoje-3 čtyřlůžkové, 2 třílůžkové, 2 dvoulůžkové, 1 jednolůžkový - sociální zařízení na chodbách - výborná domácí kuchyně - nocleh s plnou penzí od 550, -Kč/osoba.

Hotel Park: - kapacita 66 lůžek - komfortní ubytování - dvou a třílůžkové pokoje i kompletně zařízené apartmány - krytý bazén a finská sauna a restaurace až pro 80 návštěvníků s venkovní terasou - v těsné blízkosti hotelu najdete hřiště pro tenis a volejbal, tělocvičnu i bowling.

Pension Javor - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 30 lůžek, možnost přistýlky - společné sociální zařízení - 2 pokoje mají vlastní sociální zařízení. - restaurace

Penzion Vera: - penzion s celoročním ubytováním - 2x třílůžkový apartmán -1x čtyřlůžkový apartmán. Společná kuchyně, společenská místnost.

Ubytování v Olomouci poskytuje MORELLO s.r.o.

LH HOTEL JANA **** CONGRESS & WELLNESS: - hotel - restaurace - wellness.

Penzion a restaurace Maďarská Bašta nabízí ubytování: -2, 3, 4 lůžkové pokoje -pokoje s vlastním sociálním zařízením -cena od 250 Kč/noc za osobu. Restaurace s maďarskou kuchyní: -denní menu, minutky -bezmasá jídla -alko-nealko nápoje.

Ubytovna Stavařov je ubytovna ideální pro zaměstnance stavebních, montážních firem.

Bělecký Mlýn*** -penzion. -ubytování. -restaurace. -ZOO koutek.

Penzion U Cyrila a Metoděje nabízí ubytování: - samostatný jednopokojový byt v druhém poschodí rodinného domu - vybaven dvěma lůžky a přistýlkou - v bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, kuchyň a šatna - možnost parkování v zahradě -v přízemí je 1+kk -dvě lůžka i s gaučem pro 2 osoby.

Ubytování Vám ve Velkých Losinách zajistí Hotel Žerotín: - kapacita 24 lůžek + 5 přistýlek - restaurace, bar - možnost pořádat akce, svatby, rauty atd. - parkoviště zdarma v areálu - bazén v termálních lázních - Wi-Fi internet zdarma.

Restaurace U Labutě s.r.o. - penzion - restaurace - pivnice.

Motel U Jakuba Drahotuše nabízí ubytování: - motel (kapacita 6 dvoulůžkových pokojů včetně sociálního zařízení). Stravování: - restaurace (kapacita 60 míst) - terasa (kapacita 30 míst) - bar (kapacita 30 míst). Vhodný i pro pořádání různých oslav a svateb.

Cestovní agentura BABY TOUR pořádá: - dětské tábory a rekreace - školy v přírodě pro mateřské a základní školy - pobyt ubytováním v horských hotelech a penzionech

Heroltická, s.r.o. je rekreační areál: - penzion - chatky - restaurace - multifunkční hřiště, bazén, kulečník - lyžařský vlek

Ubytování v Penzion SAM nabízí: -pokoje 2 dvoulůžkové, 2 třílůžkové -všechny pokoje mají sprchový kout a WC -kavárna s barem -vlastní parkoviště -krb a otevřené ohniště.

Račí údolí s.r.o. je rekreační zařízení nabízející ubytování: -rekreace -školy v přírodě -letní tábory. Ubytování ve zděné budově, kde je k dispozici 70 míst, dále pak v chatkách a srubech - 88 míst.