Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška
HOTEL SVATÝ HUBERT

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Zámecký hotel Zlatý Orel: - ubytovací a gastronomické služby. - pořádání firemních akcí, školení, večírků a oslav, svatby. Zámecká nekuřácká restaurace Konšelská. Welness centrum. Bezbariérové prostory. Wifi.

Penzion Tereza poskytuje ubytování, kavárnU: - ubytování včetně snídaní a teplých večeří - ubytování pro dělníky firem - dlouhodobé ubytování s vybavenou kuchyní.

SKI CENTRUM Miroslav s.r.o. nabízí ubytování: - celkem 39 lůžek ve dvoulůžkových, čtyřlůžkových, šesti a sedmilůžkových pokojích; - společenská místnost s barem.

Zelená lékárna - samoobslužná lékárna. - léky, léčiva - vitamíny - homeopatika, homeopatické přípravky - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Ubytování: - hostel v centru města Hranice - kapacita 59 osob: - dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje - společná umývárna, toalety a společenská místnost.

Nový dvůr, s.r.o. poskytuje ubytování: - 12 pokojů (1-4 lůžkové) - vhodné pro stavební a montážní firmy (zaměstanance) - parkování před ubytovnou.

Restaurace U Jezera poskytuje služby ubytování a pohostinství: - pronájem chalupy - pronájem rezidence

Rekreační středisko Povodí poskytuje ubytování s kapacitou 48lůžek.

Oprava: - obráběcí stroje, frézky. Ubytování: - ubytovna.

Ubytování: - horská chata - kapacita 23 lůžek-9 pokojů (2-4 lůžka) - na pokojích topení, teplá voda - k dispozici 5x WC a 5X sprcha, telefon, TV+SAT, bufet -společenská místnost s krbem a barem pro 30 osob - stravování-formou polopenze. Lyžařský areál: - vlek dlouhý 800m přímo u chaty - denně upravovaná sjezdovka - ...

Penzion Pavel nabízí k ubytování 40 lůžek s možností přistýlky. penzion se nachází v malebném prostředí Jeseníků v obci Lipová - lázně.

Chata U Tetřívka: - kapacita 43 lůžek - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - možnost stanování, vaření vybavená kuchyň s jídelnou - parkování - tělocvična, klubovna, úschovna kol, lyží, kočárků - zahrada hřiště, posezení, ohniště

Pavel Vaverčák poskytuje ubytování v roubené chalupě.

Ubytování: -čtyřhvězdičkový hotel a levnější okál -u hotelu vlastní záchytné parkoviště -vhodné na pořádání oslavy, večírky, svatby, svatba, ozdravné pobyty pro školy nebo pro firemní akce. HOTEL: -zrekonstruované komfortní ubytování ve stylu 30-tých let -kapacita cca 9O osob -dvou a třílůžkové pokoje (vlastní WC, sprchový kout a ...

Penzion U Gladišů má: - kapacit: 20 lůžek třílůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmány kapacita 4 a 5 osob - restaurace s minutkovou kuchyní, nekuřácká jídelna - připojení k internetu

SKIING s.r.o. provozuje lyžařský areál a rekreační osadu: - Penzion Svatý Martin, - Chata Pod křížem.

Slunný dvůr s.r.o. poskytuje ubytování v hotelu v výhledem na panorama Hrubého Jeseníku: - pětipodlažní hotel disponuje celkem 18 nadstandardně vybavenými jednolůžkovými až třílůžkovými pokoji a apartmány, - vlastní koupelna se sprchovým koutem, televizi, moderní nábytek a bezdrátovou síť Wi-Fi.

Teplo Přerov provozuje zimní stadion. Služby: - rehabilitace, - sauna, - restaurace, Ubytování: - hotelového typu.

Hotel Zimní stadion - Přerov. Služby, ubytování: - čtyřlůžkové pokoje - kapacita hotelu je 44 lůžek - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV, chladnička, wifi - možnost využití relax centra - sauna, whirlpool, posilovna - další sportovní vyžití - zimní stadion, sportovní hala.

Penzion Horák poskytuje: - ubytování v soukromí - kapacita 10 osob a 2 přistýlky - společná kuchyň s plným vybavením - na každém pokoji TV, SAT a WIFI

SP centrum s.r.o. realizují stavební práce: - úpravy, vyrovnání terénu, údržba zeleně a další zemní práce, výkup a prodej stavební, automobilní a užitkové techniky, Ubytovací služby v Přerově: - 15 pokojů, - pokoj pro 2 - 4 osoby. Pronájem skladových prostor, realitní služby.

Apartmány Loučná nad Desnou poskytují ubytování.

Hotel Koruna nabízí ubytování: - 63 lůžek - wi-fi - televize, konvice - koupelna - od 650 kč včetně snídaně.

Ubytování U bílého vlka nabízí 4 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, restaurace.

Rodinný hotel Hotel U Lázní poskytuje ubytování. V objektu je restaurace.

Horská chaloupka poskytuje ubytování v malebném prostředí v Bělé pod Pradědem.