Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Motorest - kapacita 120 osob - v letním období je otevřená venkovní zahrádka - pro řidiče kamionové dopravy disponujeme velkým parkovištěm a sprchami přímo v motorestu Motorest

Ubytování: - vhodné k pořádání seminářů, porad, slavnostních akcí a sportovních soustředění - celková kapacita cca 45 osob.

Martin Řehůlka: - hostinská činnost. - ubytování pro dělníky

Hotel Aldo s.r.o. poskytuje ubytování: - pokoje 4 jednolůžkové, 7 dvoulůžkové s možností přistýlky - na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k internetu - restaurace pro 55 osob - 2 bowlingové dráhy.

Penzion u Zedníků poskytuje ubytování: -penzion *** je umístěn v chatařské rekreační oblasti Drahanské vysočiny -4 dvoulůžkové pokoje -sociální zařízení, , minibar, , možnost přistýlky -cena 1000, -Kč/pokoj Restaurace: -kapacita 35 míst -myslivecký salonek kapacita 20 míst -možnost pořádat rauty, školení, svatby a ...

Rekreační středisko: -ubytování v chatkách -kapacita max 120 osob. Dětský tábor Krystal se nachází v blízkosti okresního města Šumperk v malebné přírodě bohaté na lesy na úpatí Nízkého Jeseníku. Umístění tohoto střediska je zárukou toho, že v blízkém okolí jak rekreační, tak náročný turista narazí na mnoho zajímavostí, které může ...

Penzion Klárka: - celoroční ubytování, - kapacita - 10 pokojů (35 lůžek), - restaurace, - venkovní posezení,

CHATA SVORNOST nabízí ubytování v Jeseníkách.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním - kapacita 30 lůžek: -12x dvoulůžkový pokoj - možnost přistýlky, vlastní sprcha, WC. Pohostinství U TYGRA - hospoda, hostinec: -jídla mezinárodní kuchyně -pstruzi na 10 způsobů.

Provoz: - automatická mycí linka pro osobní automobily - box pro ruční mytí - mytí nákladních automobilů - čerpací stanice. Ubytování: - motel, parkování, wifi, TV, lednice, vlastní sociální zařízení.

Soukromá biofarma, ekozemědělství. Chov: -masný skot, ovce. Ubytování na farmě.

Ubytování: - kapacita 40 osob - pokoje 1, 2, 3, 4 a 5 lůžkové - parkoviště - zvířata povolena (pes, kočka) - restaurace - salonek.

Chata Na Vyhlídce: -kapacita 6 osob -vhodná pro rodinnou rekreaci Chata Na Kovárně: -kapacita 21 osob.

Ubytování poskytuje Turistická chata Olšanka: Olšanka - hlavní budova: - kapacita 40 osob - pokoje 2 až 8 lůžek. Apartmány - kapacita 20 osob. Chatky - kapacita 100 osob.

Výroba, distribuce: -hotová teplá jídla vhodná pro závodní stravování a do jídelen. Pronájem reprezentačního sálu. Ubytování pro dělnické profese. Ustájení koní.

Pension Nikol poskytuje ubytování: - rodinný penzion - kapacita 20 lůžek - na každém pokoji sociální zařízení - bar s výčepem - domácí kuchyně - venkovní posezení na terase - parkování u objektu.

Josef Feltl nabízí celoroční ubytování v chalupě: - kuchyň, společenská místnost - dva dvoulůžkové pokoje, jeden třílůžkový, jeden čtyřlůžkový - 2 koupelny.

Penzion U Kupků: - 1 x 1-lůžkový pokoj, 2 x 2-lůžkový pokoj - 2 x 3-lůžkový pokoj - 2 x 5-lůžkový pokoj - turistická ubytovna - 1 x 22 lůžek. Celková kapacita 43 lůžek (autobus). Vybavení: kuchyňky, sociální zařízení + sprchy.

Rekreační zařízení.

Hotel Flora ***/**** -165 pokojů rozdělených do 5 typů - velký multifunkční prostor s kapacitou až pro 400 osob. - krytý bazén a nabízí Balneo - wellness pobyty pro jednotlivce i kolektivy.