Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Přerovka poskytuje ubytování: - 45 míst - sociální zařízení společné na patře - vlastní kuchyň s jídelnou a společenskou místností.

Restaurace a penzion Formanka. Ubytování: -penzion -provoz celoročně -pokoje 7 -kapacita 24 míst -na pokojích WC a sprchový kout, tv, wifi Restaurace, vinárna: -kapacita 70 míst -bowling -možnost pořádat rauty, oslavy atd.

Penzion u Antoníčka je rodinný penzion: - kapacita 11 lůžek na šesti pokojích se sociálním zařízením a klimatizací - možnost snídaně formou bufetového stolu.

Ubytování v soukromí: -rodinný domek -samostatný apratmán-5 lůžek s možností 2 přistýlky -cena 200, -Kč osoba/den -stání pro auto.

Pepova bouda s.r.o. nabízí: -penzion hotelového typu s celoročním ubytováním: -kapacita 50 lůžek ve 14 pokojích. Restaurace s barem a dětským koutkem.

Hotel: - 60 lůžek - konferenční sál s projektorem (80 osob) - restaurace (60 míst) - letní terasa - salonek (35 osob) - vstup přímo na náměstí - firemní akce - parkoviště zdrama - wifi.

Rekreační středisko Teslana provozuje penzion: - nabídka ubytování ve 3 až 5 lůžkových pokojích s možností využití vybavené kuchyňky - celková ubytovací kapacita je 18-23 osob - v areálu penzionu je zatravněná plocha s volejbalovým hřištěm.

Ubytovna Přerov: - sociální ubytování.

Motorest Vápenka: - restaurace - oslavy, svatby, firemní školení - ubytování s parkováním. Natrex - prodej: - barvy - drobné nářadí - drogerie - provozovna: Palackého 615, Lipník nad Bečvou. Míchání betonu.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.

Apartmány Kouty s.r.o. poskytují ubytování na horách v apartmánech s vlastní plně vybavenou kuchyní, satelitní TV a koupelnu, internet, 82 lůžek, 3 typy apartmánů.

Penzion U Jelínka Vám zařídí ubytování: - celková kapacita 16 lůžek - na všech pokojích sociální zařízení, TV+SAT, připojení k internetu - zvířata povolena. Restaurace: - kapacita 126 míst - venkovní zahrádka - vlastní parkoviště.

Penzion - 2 a 3 lůžkové pokoje - sociální zařízení - TV - přípojka na internet - parkování před domem - cyklostezky - turistika. Restaurace.

Ubytovna - 23 pokojů a kapacita 62 lůžek - 12 pokojů s vlastním sociálním zařízením na pokoji - 2 - 6 lůžkové pokoje - sprchy a WC na každém patře společné - vlastní oplocené parkoviště

Ubytování poskytuje Eva Netopilová: - chaloupka - apartmán.

Pension SPORT poskytuje ubytování: - rodinný penzion ve stylu alpských staveb - celoroční provoz - vlastní rehabilitační zařízení - jídelna, která slouží i jako kulturní místnost s televizí a satelitem. Rehabilitace.

Hotel Oldřich Musil je dvoupodlažní objekt s restaurací, denním barem, nekuřáckou jídelnou a společenskou místností. Kapacita hotelu je 80 míst. Sociální zařízení je společné. Restaurace: -velký výběr chutných jídel typické české kuchyně.

Josef Bár zajišťuje ubytování v soukromí - 2 apartmány/8 - 10 lůžek

-Poskytování technických služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin