Vinárna a penzion U Langrů
Hotel Dobruška
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Hotel U Valdické Brány s.r.o.
V historickém centru Jičína se nachází moderní Hotel U Valdické Brány s.r.o., který nabízí pohodlné ubytování v 16ti dvou až čtyřlůžkových pokojích. Součástí hotelu je také Restaurace pod Kaštanem, která se zaměřuje na klasickou českou kuchyni a steaky na grilu. Na své si přijdou i lidé s různými stravovacími návyky či omezeními.
Hotel U Valdické Brány s.r.o.
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování: - penzion - pokoje 1-4 lůžkové, 3 apartmány - kapacita 65 míst - sociální zařízení na patře pro všechny pokoje - restaurace - salonek pro 20-30 osob.

Apartmá Penzion Relax nabízí ubytování v soukromí.

Pension Kaňák poskytuje ubytování: - kapacita - 3 pokoje, sprchový kout, kuchyňka, televize, lednička, WIFI, vlastní topení, WC - cena od 300 - 400 Kč, 1 osoba/noc

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Ubytovací služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

Ubytování: - hotel - kapacita 22 lůžek - 1/2, 2/8 a 2 apartmá - restaurace 20 míst - kavárna 40 míst - salonek 22 míst - směnárna - zvířata povolena.

Hotel, ubytování: -bezbariérový přístup a výtah pro vozíčkáře -parkoviště -pokoje vybaveny ledničkou, samostatně sociální zařízení -kapacita 57 míst. Rehabilitační zařízení: -sauna -masáž -dětské hřiště -terasa s grilem -wi-fi.

Květinová restaurace a hotel Barborka poskytuje ubytování: - hotel. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, tv. Možnost bezplatného wi-fi připojení k internetu. Stravování: - stylová restaurace. Pořádání: - akce, školení, oslavy.

Jana Haltmarová zajišťuje ubytování a restauraci. V bývalé cukrárně dnes nabízí příjemné ubytování v soukromí pro deset osob. Výborná poloha v centru města. Ubytovací kapacita: 10 lůžek (4 lůžkový pokoj + 1 přistýlka, 3 lůžkový, 2 lůžkový) Vybavení: BTV, vybavená kuchyň, koupelna, WC. Parkování zdarma, letní venkovní posezení a venkovní ...

Penzion Slatina: - penzion s celoročním ubytováním pro rodiny, turisty, školy i účastníky firemních akcí - celková kapacita ubytování 76 osob - 90 osob - pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové.

Ubytování s kapacitou 50 lůžek nabízí Hotel M***: - na každém pokoji koupelna nebo sprchový kout, WC - wifi - restaurace 48 míst - snackbar 25 míst - banketní salonek 15 míst - bezbariérový vstup - zvířata povolena.

Kateřina Aiglová nabízí v Motel Gabro celoroční ubytování. V létě možnost ubytování v chatkách nebo stanech.

Rekreační chata JESA s celoročním ubytováním: - nadstandartní vybavení - kapacita 11 lůžek - sauna Součástí areálu je dětské hřiště s houpačkami a pískovištěm, venkovní bazén, ruské kuželky, stolní fotbálek, elektronické šipky, ohniště.

Horská chata Orlí hnízdo s celoročním ubytováním: - nadstandartní vybavení - kapacita 16 lůžek - 9 pevných lůžek a 7 přistýlek - společné sociální zařízení pro tři pokoje. Poblíž rekreační chaty jsou tři lyžařská střediska.

Iva Senciová poskytuje ubytování v penzionu: - vlastní kapacita penzionu je 8 lůžek.

Penzion U Cimbury je penzion s celoročním ubytováním: - 2x dvoulůžkový pokoj - 2x třílůžkový pokoj.

Jiří Vyhlídal pronajímá penzion v Nové Vsi v okrese Olomouc: - čtyři dvou až čtyř lůžkové a dva apartmány, - všechny jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - sprchou, WC a umyvadlem, - k dispozici TV+SAT a Wi-Fi, - dvě společenské místnosti a rozlehlá zahrada.

Penzion Zálesí poskytuje ubytování.

Jiří Miler poskytuje ubytování ve 3 chatkách: - v každé 4 lůžka s možností přistýlky, WC a umyvadlo, zařízená kuchyňka, - společné sprchy, - možnost ubytování se psem, - parkoviště u objektu, - venkovní posezení s ohništěm.

Ubytování Lipanka: - 7 pokojů, 28 lůžek - bezbariérový výtah, toaleta a sprcha - ohniště, venkovní posezení - školení, kurzy, vzdělávací pobyty - 1x apartmán - herna, pískoviště pro děti.