Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška
HOTEL SVATÝ HUBERT

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Pepova bouda s.r.o. nabízí: -penzion hotelového typu s celoročním ubytováním: -kapacita 50 lůžek ve 14 pokojích. Restaurace s barem a dětským koutkem.

Rekreační středisko Teslana provozuje penzion: - nabídka ubytování ve 3 až 5 lůžkových pokojích s možností využití vybavené kuchyňky - celková ubytovací kapacita je 18-23 osob - v areálu penzionu je zatravněná plocha s volejbalovým hřištěm.

Ubytování poskytuje Eva Netopilová: - chaloupka - apartmán.

Pension SPORT poskytuje ubytování: - rodinný penzion ve stylu alpských staveb - celoroční provoz - vlastní rehabilitační zařízení - jídelna, která slouží i jako kulturní místnost s televizí a satelitem. Rehabilitace.

Josef Bár zajišťuje ubytování v soukromí - 2 apartmány/8 - 10 lůžek

Ubytování: - 27 lůžek - 200 - 250 Kč/noc.

Areál lázeňské léčebny je umístěn v atraktivní horské lokalitě Jeseníků, v nadmořské výšce 620 m. Budovy léčebny stojí na jižním svahu nad městem Jeseník a nabízí úchvatný pohled na celý hřeben Hrubého Jeseníku a město Jeseník. Lázeňská léčebna Jeseník nabízí spoustu možností k relaxaci i aktivnímu odpočinku, klienti mohou využít širokou paletu ...

Hotel Praděd a Ubytovna Praděd; poskytuju ubytování: - hotel s celoročním ubytováním - 33 lůžek, 7 přistýlek, pokoje mají vlastní sociální zařízení: - 6x dvoulůžkový pokoj - 1x třílůžkový pokoj - 4x dvoupokojový apartmán se 3 lůžky - 1x čtyřlůkový pokoj - 1x luxusní dvoulůžkové apartmá s možnosti přistýlky - turistická ...

Horský hotel Červenohorské sedlo poskytuje ubytování v Jeseníkách (Jeseníky): - horský hotel - kapacita 175 lůžek+50 přistýlek.

Realitní služby. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - vypracování veškerých kupních smluv - právní zastoupení a poradenství pro klienty. Stavební firma. Stavební práce. Úpravy terénu. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - ...

Ubytování v soukromí. Mandlování a praní prádla.

Penzion: - ubytování. Restaurace. Půjčovna horských kol, stolní tenis. Jízdy na koních: - tel.: 603878347.

Apartmá Penzion Relax nabízí ubytování v soukromí.

Hotel, ubytování: -bezbariérový přístup a výtah pro vozíčkáře -parkoviště -pokoje vybaveny ledničkou, samostatně sociální zařízení -kapacita 57 míst. Rehabilitační zařízení: -sauna -masáž -dětské hřiště -terasa s grilem -wi-fi.

Penzion Slatina: - penzion s celoročním ubytováním pro rodiny, turisty, školy i účastníky firemních akcí - celková kapacita ubytování 76 osob - 90 osob - pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové.

Rekreační chata JESA s celoročním ubytováním: - nadstandartní vybavení - kapacita 11 lůžek - sauna Součástí areálu je dětské hřiště s houpačkami a pískovištěm, venkovní bazén, ruské kuželky, stolní fotbálek, elektronické šipky, ohniště.

Iva Senciová poskytuje ubytování v penzionu: - vlastní kapacita penzionu je 8 lůžek.

Penzion U Cimbury je penzion s celoročním ubytováním: - 2x dvoulůžkový pokoj - 2x třílůžkový pokoj.

Ubytování Lipanka: - 7 pokojů, 28 lůžek - bezbariérový výtah, toaleta a sprcha - ohniště, venkovní posezení - školení, kurzy, vzdělávací pobyty - 1x apartmán - herna, pískoviště pro děti.

Penzion u Horáků poskytuje ubytování v okolí horského města Jesenk.

Rekreační středisko: - kapacita 23 lůžek - pokoje 3x 4lůžkový, 2x 3lůžkový a 1x 5lůžkový - sociální zařízení společné. Pokoje jsou vybaveny kuchyňskou linkou, vařičem a lednicí.

Zdeněk Havlina -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Ubytovací služby Hostinská činnost