Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LONG STORY SHORT s.r.o. poskytuje soukromé a sdílené pokoje s kapacitou 56 lůžek. Dále: - restauraci - Cooking Bar Café s letní zahradou. - zasedací místnost

Společnost DELTA servis, s.r.o. poskytuje úklid domácnosti - hospodyně: - kompletní péče o dům a zahradu. Ubytování Horní Lideč: - ubytovna blízko hlavního nádraží ČD - pokoje dvoulůžkové - krátkodobé i dlouhodobé vhodné pro dělníky, skupiny i jednotlivce - cena od 150, -Kč noc/lůžko.

Roman Frank nabízí v rekreačním středisku Radíkov - Chata pod věží ubytování. V areálu se nachází restaurace. Ubytování: - 52 lůžek v hlavní budově - 96 lůžek v chatkách.

Společnost JACOBO EUROPE CZ a.s. provozuje hotel s restaurací Archa nacházející se v těsné blízkosti zoo - široký výběr z jídel a nápojů české, moravské i mezinárodní kuchyně - k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Penzion: - ubytování - vhodné pro rodiny s dětmi. Pořádání: - svatby - firemní večírky - rodinné ...

Penzion Pavlík provozuje apartmán s kapacitou až 68 hostů v 23 dvou a více lůžkových pokojích, 5 apartmánech. V penzionu se nachází i dvě restaurace, bowling, stolní tenis a konferenční místnost s dataprojektorem.

Penzion JANZA nabízí ubytování: - 110 lůžek - kabelová tv, wifi internet - dvoulůžkové pokoje - parkoviště.

Ubytování: - hotel - provoz celoročně - pokoje: 102 lůžek - restaurace pro32 osob, bar - salonek pro 18 osob - uzamykatelné parkoviště pro 20 aut.

Tělocvičná jednota SOKOL Olomouc Oddíly: - TEAM-GYM - trampolína - cvičení rodičů a dětí - zápas řecko-římský a volný styl Nabízíme: - cvičební prostory k pronájmu. Ubytování: - pro studenty a studentky vysokých škol (centrum města, MHD, soukromí) Cvičení pro rodiče s dětmi Olga Skulová tel. 721950505 e-mail: ...

HESPERIA HOTEL, s.r.o. poskytuje ubytování: - hotel *** - 58 pokojů - restaurace - bar - salonky (pro 40 a pro 50 osob), pro 100 osob klimatizovaný sál - internet room, wifi zdarma - garáže - parkoviště.

EKOLINE Invest s.r.o. nabízí ubytovací služby.

Ubytování: - celoročně - celková kapacita 12 osob - 6 dvoulůžkových pokojů - parkoviště v areálu - wifi - 600-900 Kč/pokoj.

Hotel Zámek je hotel*** s kapacitou 45 lůžek v jednotlivých pokojích. Dále: - 2 apartmá - pořádání svateb včetně vlastní obřadní síně - zámecký park včetně amfiteátru - restaurace 60 míst - salonek až pro 40 osob - kongresový sál až 250 míst, divadelní sál 160 míst - pes povolen - parkoviště

Ubytování: - penzion - kapacita 35 lůžek v 11 pokojích - každý pokoj má sociální zařízení - parkoviště na oploceném pozemku - nekuřácká restaurace pro 60 osob - pivnice s kulečníkem pro 40 osob - zvířata povolena.

Služby: - ubytování v podkroví rodinného domu

Luxusní restaurace v centru Olomouce, tradiční moravská jídla, profesionální obsluha. Pokoje: -kapacita 52 míst -zahrádka 38 míst. Vinárna: -kapacita 80 míst z toho 14 v modrém salonku (vhodné pro uzavřenou společnost). Moravská a mezinárodní kuchyně.

Jiří Šmoldas umožňuje ubytování v apártmanech i dlouhodobě, k dispozici restaurace

Rodinný penzion Bellis nabízí ubytování přímo v historickém jádru města Olomouce. Ubytování v 10 komfortně zařízených pokojích. Ve všech pokojích je hostům k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, televize, varná konvice a koupelna. Přímo v objektu penzionu je kavárna.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby

Turistická ubytovna - kapacita 36 lůžek - celoroční ubytování - 2 čtyřlůžkové, 3 třílůžkové, 1 pětilůžkový a 1 čtrnáctilůžkový pokoj - jídelna pro 35 osob - společenská místnost pro 3 osoby - vybavená kuchyně - na každém patře je sociální zařízení

Ubytování: - pokoje i apartmány - vybavená kuchyně - vhodné pro turisty a větší skupiny - možnost úschovy kol a lyží - v areálu volejbalové hřiště.