Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytovna: -12/3, 24/2, 12/1 -na patře společné sociální zařízení, kuchyňka, lednička -klubovna s BTV -zvířata na pokoji bez příplatku.

Ubytování: -hotel -kategorie * -pokoje: 100 lůžek 10/1 570, -Kč 30/2 770, -Kč 10/3 1000, -Kč -pokoje vybavené sociálním zařízením, telefon, radio, TV, bezbariérový přístup -zvířata povolena -kadeřnictví, holičství -parkoviště v placené parkovací zóně.

Ubytování: - vhodné k pořádání seminářů, porad, slavnostních akcí a sportovních soustředění - celková kapacita cca 45 osob.

Hotel Aldo s.r.o. poskytuje ubytování: - pokoje 4 jednolůžkové, 7 dvoulůžkové s možností přistýlky - na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k internetu - restaurace pro 55 osob - 2 bowlingové dráhy.

Provoz: - automatická mycí linka pro osobní automobily - box pro ruční mytí - mytí nákladních automobilů - čerpací stanice. Ubytování: - motel, parkování, wifi, TV, lednice, vlastní sociální zařízení.

Výroba, distribuce: -hotová teplá jídla vhodná pro závodní stravování a do jídelen. Pronájem reprezentačního sálu. Ubytování pro dělnické profese. Ustájení koní.

Hotel Flora ***/**** -165 pokojů rozdělených do 5 typů - velký multifunkční prostor s kapacitou až pro 400 osob. - krytý bazén a nabízí Balneo - wellness pobyty pro jednotlivce i kolektivy.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.

Hotel U Dómu nabízí ubytování: - pension *** - pokoje: 18 lůžek - 6 apartmá-1/4, 3/3, 1/2 - hotel nemá restauraci, možnost snídaní - hlídané parkoviště v uzavřeném dvoře.

Ubytování pro studenty. K dispozici jsou 3 dvoulůžkové a 1 třílůžkový pokoj v podkroví, se zvláštním vchodem. Cena za osobu a měsíc je 2000, - Kč. Při nástupu je dále splatná kauce ve výši 3000, - Kč, která je vratná po skončení pobytu.

Hotel AKADEMIE poskytuje ubytování: - 30 pokojů - 6 přednáškových sálů, klimatizace, wifi - tenisový kurt, petangue - sauna, masáže - restaurace - lobby bar, letní zahrádka - zážitkové a rodinné pobyty - letní svatby s oddáním v parku.

Hotel*** - kapacita 50 lůžek v 24 pokojích - jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - pokoje vybaveny koupelnou, vanou, sprchovým koutem, WC, telefonem, barevnou televizí, satelitním příjmem, připojení k internetu WI - FIrestaurace - kapacita 40 místbanketní salonek - kapacita 15 míst k sezení - možnost pořádání svateb, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby

Ubytování s kapacitou 50 lůžek nabízí Hotel M***: - na každém pokoji koupelna nebo sprchový kout, WC - wifi - restaurace 48 míst - snackbar 25 míst - banketní salonek 15 míst - bezbariérový vstup - zvířata povolena.

Jiří Vyhlídal pronajímá penzion v Nové Vsi v okrese Olomouc: - čtyři dvou až čtyř lůžkové a dva apartmány, - všechny jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - sprchou, WC a umyvadlem, - k dispozici TV+SAT a Wi-Fi, - dvě společenské místnosti a rozlehlá zahrada.

Jana Rotterová nabízí ubytovací služby.

Jana Klemešová: -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Hostinská činnost

Ubytování: - hotel - na pokojích klimatizace, TV + SAT, telefon, minibar, trezor, koupelna - bezbariérový přístup - kryté garážové stání - restaurace.

Svatopluk Klein poskytuje ubytovací služby.

RNDr. Jiří Köcher zajišťuje ubytování v penzionu.