Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Hotel *** - kapacita 29 pokojů - k dispozici sauna, solárium, bazén, tenisový kurt Restaurace

Hotel - kapacita 40 lůžek - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením - 3 pokoje - 2 ložnice, z toho jedna ložnice dvoulůžková a druhá ložnice třílůžková, dále předsíňka koupelna a WC - apartmán 2+1 - 4 pokoje, z toho jsou 3 s jednou ložnicí a 1 dvoulůžkový a 2 čtyřlůžkové, samozřejmě ...

Pořádání dětských letních táborů.

Hotel - ubytování - úschovna zavazadel - WIFI připojení

Tříhvězdičkový hotel rodinného typu nabízí ubytování v 11 pokojích. V suterénů jsou k dispozici střelnice pro sportovní střelbu a restaurace.

Luxusní hotel v centru Prahy Luxusní hotel přímo na Václavském náměstí Hotel na Václavském náměstí Ubytování pro náročnou klientelu Ubytování, hotel, restaurace.

Ubytování v pokojích. Kapacita 50 míst.

Penzion HAPPY*** nabízí celoroční ubytování ve dvou, tří a více lůžkových pokojích a apartmánech. Součástí pokojů je koupelna se sprchou, toaleta, TV - SAT . Apartmány nabízejí více pokojové ubytování včetně vybavené kuchyně. Většina pokojů má balkon anebo terasu s jedinečným výhledem na přehradní nádrž Labská a horské masivy. Ubytování ...

Chata - kapacita 32 lůžek - 8 pokojů 3 x 2 lůžko, 2 x 4 lůžko, 1 x 6 lůžko, 1 x 5 lůžko, 1 x 7 lůžko - na pokoji k dispozici teplá a studená voda - sociální zařízení na poschodí - terasa letní - hřiště volejbal, nohejbal - parkoviště pro ubytované - vhodné pro školy a školky v přírodě. Restaurace - ...

Služby v oblasti projektování: - vzduchotenika - klimatizace - vytápění - chlazení. Služby v oblasti kooradinací profesí technického zabezpečení budov: - koordinace činností TZB - zhotovení koordinačních soutisků TZB. Služby v oblasti měření: - měření všech parametrů vzduchotechniky a čistých prostorů - typové a vývojové ...

Ubytování v 2, 3, 4 a 5 lůžkových pokojích

Hostel - 3 - 5ti lůžkové pokoje Restaurace - snídaně Tenisové kurty

Ubytování - kapacita 10 apartmánů se SAT, TV, WIFI, sociálním příslušenstvím - krátkodobé i dlouhodobévybavení - kuchyň - lednice s nápoji - pokoje mají satelitní TV - koupelna s vanou, sprchou, WC - vysoušeč vlasů.

Provozujeme: - kemp - restaurace - další zařízení pro krátkodobé ubytování.

Penzion *** - kapacita 57 osob - 1, 2 a 3lůžkové pokoje - pokoje vybavené sociálním zařízením, minibarem, telefonem, televizí - restaurace - konferenční místnost - kulečník - fitness centrum Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - evropská a italská kuchyně Terasa - kapacita 50 míst.