Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Hotel se nachází nedaleko centra města, nabízí ubytování ve 44 pokojích..

Penzion Alice - ubytování v apartmánech a pokojích s TV a připojením k internetu - možnost polopenze

Michael Hotels Prague je společnost provozující 3 čtyřhvězdičkové pražské hotely.

Nabízíme ubytování pro individuální turisty a skupiny v privátních apartmánech, hotelech.

Ubytování v českém Švýcarsku. Výjezdní, teambuildingové akce.

Hotelová rezervační online služba. Online rezervace hotelů v Praze.

Nabízíme ubytování v pokojích s vlastní koupelnou, WC, televizí, satelitem, minibarem a telefonem.

Firma provozuje 2 luxusní 4* hotely v Praze - hotel Metamorphis v Ungeltu, a hotel Constans na Malé Straně. Ubytování je na velmi vysoké úrovni, historické pokoje, luxusně vybaveny. Hotely nabízí také 3 restaurace s výběrem tradiční české a mezinárodní kuchyně, také kavárnu a pizzerii. Navštivte naši prezentaci na www.metamorphis.cz nebo ...

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel přímo v centru na Malostranském náměstí. Vybavení pokojů: - telefon, televize se satelitními programy - minibar - pokoje se sprchovým koutem a WC.

Penzion, ubytování. Levné ubytování v Penzionu Zahradní město je svým charakterem určena k ubytování zaměstnanců různých stavebních firem, dělníků a řemeslníků. Je vybaven jednoduchým standardním nábytkem a poskytuje opravdu levné ubytování v Praze.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Praní prádla pro hosty Nepřetržitě hlídané parkování Půjčovna aut Hotelové taxi Obchod s upomínkovými předměty Květiny Business studio Internet Room service Směnárna Sekretářské služby Doručovací služby Rezervace letenek, jízdenek.

Nabídka apartmánů v centru obce Háj pod Klínovcem ve výšce 900 metrů nad mořem. Místo pro relaxaci a odpočinek po celý rok.

Villa Milada je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí nadstandardní ubytování, komfortně zařízené pokoje, restauraci, konferenční salonky a wellness. Hotel je situovaný v překrásné oblasti Šáreckého údolí v Praze 6 (Dejvice), pohodlně dostupný k nejvýznamnějším pražským památkám.

Hotel, ubytování Kempinski Hybernská Prague se nachází na oblíbeném místě v samém centru Prahy, v Hybernské ulici, odkud je velmi blízko jak k sídlům hlavních obchodních společností, tak k proslulým pražským pamětihodnostem, jako je Prašná brána a Obecní dům.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Apartment Hotel UNGELT: -10 apartmánů -snídaně na pokoji je v ceně ubytování -parkování v hotelu za 300, - Kč na den -přímé nebo spojované telefonní linky v každém apartmánu.