Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Ekologická farma zámek Skřivaň. Služby: - ubytování - restaurace - svatební hostiny - vyjížďky na koních.

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 23 lůžek - 4 lůžkové pokoje vybavené satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC - parkoviště Bar. Kosmetika Fitness centrum Sauna. - vířivka Tenisová škola.

V našem hotelovém komplexu nabízíme ubytování ve 47 nadstandardně zařízených pokojích. Rovněž disponujeme plně vybavenými konferenčními prostory vhodnými pro firemní školení, rauty či večírky.

Barokní statek Benice. Hřebčín Favory. Penzion. Restaurace.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven sprchovým koutem, toaletou, lednicí, TV a přípojkou na internet. Ceník ubytování zahrnuje snídani, parkování a místní poplatky i s DPH. Ubytování v pokoji je možné od 14:00 a odhlášení se provádí v 10:00. Rezervace přijímáme do 18:00. K hotelu patří i restaurace ...

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - konference, svatby

Hotel - ubytování - restaurace - wellness, masáže, relaxační centrum. Restaurace Pobuda Kokořínský Důl 47 tel. 607 017 326

Penzion: -ubytování ve tří a čtyř lůžkovém pokoji s kuchyňkou, sociálním zařízením -stravování 500m.

Výkup palet. - autodoprava - hostinská činnost a ubytovací služby - prodej obalového materiálu.