Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Hotel. Restaurace. Vinárna-salonek. Zahradní restaurace. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích.(10 dvoulůžkových pokojů).

Hotel Karlov ****: -ubytování ve 28 pokojích -jednací místnosti, kancelář k pronájmu, tréninkové pobyty, školení, teambuilding, incentivní programy -portovní vyžití.

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.

Turistická chata - 2, 4, 5, 6lůžkové pokoje - snídaně jsou podávány formou švédského stolu - večeře a obědy Restaurace

Rodinná farma, ubytování: -celoroční provoz -vlastní vaření -možnost jízdy na koni v Jezdeckém sportovním klubu Kosova Hora.

Autocamp v blízkosti rybníku - rekreační středisko - ubytování, chatky

4 * hotel v klidné vilové zástavbě, těsně na hranici Prahy 6 nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Do hotelu je snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdálenost od Letiště V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minut. V ...

Restaurace a cukrárna Hostel u Jelínků: - ubytování v soukromí

Hotel v tříhvězdičkové kategorii ***. Atriová restaurace s galerií. Víceúčelový sál. Konferenční salonky. Stylová vinárna v gotických sklepeních.

-Ubytovací služby Kosmetické služby Hostinská činnost

Ubytovna. Nabídka levného ubytování: - dvoulůžkové až třílůžkové pokoje - TV, chladnička na pokoji. Některé pokoje mají vlastní sociální zařízení. Pro ostatní pokoje je sociální zařízení společné.

Ubytování (14 lůžek): - snídaně - parkování v soukromí - lze platit platební kartou - psům vstup povolen -zahrada -občerstvení

Společnost AMZ Financial Group, s.r.o. je člen skupiny AMZ HOLDING a člen Hospodářské komory ČR.

Ubytování - 4 apartmány pro 2 - 6 osob - příprava snídaní - donáška pečiva - půjčovna sportovního vybavení kola, míče, petanq - zajištění lístků na sportovní a kulturní akce - odvez na letiště nebo nádraží - společenská místnost s barem SAT TV a WI - FI - parkování v areálu

Restaurace, penzion Bezděkov. Ubytování: - 1x jednolůžkový, 4x dvoulůžkový, 2x třílůžkový pokoj - vhodné pro rodiny s dětmi i se zvířaty.

Ubytování v soukromí - 1 pokoj s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem - 1 pokoj se dvěma samostatnými lůžky - společenská místnot s kuchyňským koutem - TV se SAT

Zajišťujeme ubytování v levné cenové relaci. V areálu našeho penzionu Stará Fara pronajímáme prostory pro firemní akce, oslavy, výstavy. Ubytujeme až 35 osob a zajistíme snídaně.

Hotel - kapacita 18 lůžek - 2 lůžkové pokoje - wellness centrum Restaurace - kapacita 50 míst - venkovní terasa 120 míst - 2 salonky 40 a 20 míst - WIFI připojení - 2 televizory - bezdrátový mikrofon - česká i mezinárodní kuchyně Provoz - golfové ...