Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování. Hotel: -53 dvoulůžkových pokojů WC, sprcha, telefon, radio, televize, satelit, možnost přistýlky -2 apartmány -2 pokoje pro imobilní hosty -směnárna -restaurace s letní terasou a zahrádkou -konferenční sál -salonek -vlastní parkoviště přímo u hotelu.

Nabídka ubytování v sedláckém stylu v pokojích i apartmánech. Pokoje s vlastní toaletou a wc, televizi, telefonem a WiFi připojením k internetu. .

Činnost: - projekční - inženýrská - stavební - poradenství - zámečnická dílna - montáž telekomunikačních zařízení. Penzion Borůvka: - Máchovo jezero.

Turistická ubytovna - 29 pokojů - kapacita 80 lůžek - pokoje vybaveny šatní skříní, stolem, židlemi, nočním stolkem, umyvadlem s teplou a studenou vodou a přípojkou na TV, lednice a televize - sociální zařízení je společné na chodbě - dispozici kuchyňka kompletně vybavena elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, ...

Lázeňský hotel**** Nestátní zdravotnické zařízení lázeňské péče Poskytujeme léčebné, regenerační a relaxační terapie v oboru klasické i Ayurvedské medicíny.

Nabídka ubytování v penzionu. K dispozici je restaurace s možností pořádání oslav.

Hotel**** - 12 pokojů s kapacitou 35 lůžek - několik pokojů má vlastní terasu - LCD televizor, internet, telefonní linka, minibar, trezor - připojení k internetu - možnost přistýlky - restaurace - sauna, whirpool - masáže - wellness - víkend proti stresu - víkend pro zdraví a krásu La Chevre kosmetika - oranžerie kapacita ...

Pronájem a ubytování v rekreační chalupě.

Útulný, rodinný hotel se nachází v srdci Středočeského kraje, ve městě Roztoky severně od Prahy. Hlavní výhodou hotelu je klidné prostředí, avšak velmi blízko samému centru hlavního města, letišti i hlavních dálničních a železničních tras. Ubytování - hotel: - 28 dvoulůžkových pokojů - jeden jednolůžkový pokoj - apartmá - pokoje mají ...

Reklamní agentura zastupování investičních subjektů, výroba reklamních bannerů, vizitek, plakátů Restaurace - kapacita 60 míst - venkovní zahrádka pro 60 osob Ubytovna - kapacita 30 lůžek - sportovní soustředění, školní výlety, školy v přírodě, harmonizační pobyty studentů - celodenní strava Provoz - travnaté fotbalové ...

Ubytovací a stravovací služby, svatby, firemní akce, oslavy, tenisové turnaje, sportovní soustředění

Prodej - bižuterie Penzion Vinotéka

Ubytování - 4 lůžkové pokoje - sociální zařízení na pokoji, TV Restaurace

Chalupa - kapacita 8 pokojů 24 lůžek - jídelna 30 míst - 3 kuchyňky - společné sociální zařízení

Pronájem - horská chalupa ideální pro dovolenou s dětmi

Sport bar Penzion Hospoda Vinárna

Pronájem chaty a chalupy. Chalupy a chaty k pronajmutí v České republice a na Slovensku.

Hotel: -ubytování v 18 pokojích s vlastním sociálním zařízením -hradní restaurace

Provozujme čtyřhvězdičkový penzion s osmi kompletními apartmány s kuchyňkou. K dispozici je parkoviště.