Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Jezdecká škola : výcvik jezdců a koní, ustájení koní, semináře, školení, kurzy Penzion Caesar : ubytování pro celé skupiny i jednotlivce, projížďky v loďce po řece Laby, cyklistická stezka, koupání v jezeře nebo řece,

Ubytování: -M. Šimků vedoucí ubytoven tel.318492236. Ubytovny: -Příbram 7, č.484, 485 tel.318628436 ubytovna Příbram 7, č.88 Horník tel.318630966. Stravování, jídla jsou vydávána na jídelnách při kuchyních na: -DAS (bývalé garáže UD**, křižovatka u Kauflandu) tel.318624785, možnost pořádání svateb Možnost stravování ...

Hotel: -ubytování v 16-ti pohodlných pokojích -stylová restaurace, vinárna -možnost posezení na vnitřní terase.

Ubytování: -hotel Restaurace, pizzerie.

Penzion: -ubytování -2x třílůžkový pokoj, 1x čtyřlůžkový pokoj -k dispozici kuchyně s vybavením -ubytování celoročně.

Hotel: -ubytování -restaurace -sezonní provoz.

Penzion: -ubytováni v pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích -parkování v objektu -možnost posezení na zahrádce.

Rekreační a školící středisko Trhovky-Orlická přehrada: -ubytování v luxusních bungalovech pro 4-5 osob -stravování ve stylové restauraci -školení -společenské akce -selata grilování -tenis, squash -projížďky na lodích -reprodukovaná i živá hudba.

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Rehabilitační ústav Kladruby pouhých 100 m od penzionu, ubytování také pro tělesně postižené, jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, apartmány, televize a satelit v každém pokoji.

Restaurace, penzion, pension: -pořádání společenských a rodinných akcí -večírky -oslavy -možnost hudby a tance -poctivá česká kuchyně -příznivé ceny -bezproblémové parkování

Restaurace-kapacita 34 osob. Salonek-kapacita 25 osob. Sál-kapacita 50 osob. Letní terasa. Ubytování-osm dvoulůžkových pokojů a tři jednolůžkové pokoje. Stravování.