Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Pension: -ubytování ve 2 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha).

Penzion Bedrč - moderní ubytování 4 kilometry vzdálené od Benešova směr Sázava. 6 pokojů a 4 apartmány, vkusný bar, parkování pro hosty penzionu, nádherné okolí. Pořádání firemních akcí, workshopů, zábav a svateb...to vše a mnohem víc na Vás čeká při pobytu v Penzionu Bedrč č.p.14

Hotel: -ubytování -stravování -snack bar, restaurace -kongresový sál, kongresové, konferenční salonky.

Restaurace. -salonek. -letní terasa. Ubytování. Pension.

Rekreační středisko Orlík- Trhovky nabízí až 80 lůžek v 17 chatách, chatkách a jednom housebottu. V rekreačním středisku je vynikající stylová restaurace, ve které lze snídat při ranních rozbřescích, obědvat v příjemném chladu parného poledne nebo večeřet při soumraku na terase.

*** hotel - více jak 100 lůžek v kvalitním provedení pro rekreaci i dlouhodobé ubytování s lokalizací ve Středočeském kraji.

Hotel Nová Myslivna. Ubytování: -dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím i bez Restaurace: -kapacita 400 osob. Noční club: -kapacita 60 osob. Možnost pořádání: -rauty, coctaily, svatební hostiny, kongresové párty.

Penzion: -ubytování v rodinném prostředí u rybníka -1, 5 km od zámku Konopiště, 38 km od Prahy -v blízkosti golfový areál -vyjížďky na koních -možnost rybolovu, vyhlídkových letů -grilování -k dispozici lodičky, jízdní kola a bazén.

Hotel: -ubytování standartní vybavení jedno až třílůžkové pokoje -stravování domácí kuchyně, speciality minutky -restaurace a vinárna.

Hotel, ubytování: -40 míst dvoulůžkové, třílůžkové pokoje 2 apartmány.

Penzion: -ubytování v čisté přírodě Brd* v soukromém penzionu -2 vybavené kuchyně -možnost cyklistických výletů.

Penzion: -5 dvojlůžkových a 2 jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením -penzion se nachází asi 500m od firmy ŠKODA AUTO.

Penzion: -ubytování pro 50 osob v pokojích s vlastním sociálním zařízením -stravování v celoročně otevřené restauraci -možnost pořádání svateb, firemních akcí, rodinných oslav.