Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Juniorcamp Nová Živohošť -máme k dispozici celkem 200 lůžek, ve dvou až čtyřlůžkových pokojích -nástupním dnem u týdenního pobytu je vždy neděle od 16:00. -pobyt můžete rezervovat telefonicky, faxem, e-mailem nebo přes formulář (je nutno sdělit jméno, adresu, telefon, počet dospělých a dětí do 10 -ti let, termín a způsob stravování - polopenze ...

Rekreační středisko: -7 rekreačních čtyřlůžkových chatek -ubytování v budově 5 pokojů po třech a čtyřech lůžkách sociální zařízení v budově, teplá voda, společné WC** muži, ženy -možnost stravování pro ubytované v jídelně, jednotné menu, další občerstvení v restauraci v areálu -půjčování ...

Penzion: -ubytování. Restaurace: -svatební hostiny do 40 osob -taneční parket, zahradní terasa -výborná kuchyně.

Penzion, rekreační a školící zařízení. Ubytování: - 28 lůžek, 10 pokojů s příslušenstvím.

Služby: -součástí je informační centrum -jediný penzion, který se nachází mimo uzavřenou část obce -vlastní parkoviště -2 dvoulůžka -3 třílůžka -nadstandartní vybavení.

Kemp - koupaliště - karavany - stany - pronájem chatek

Hotel: -ubytování -stravování -možnost rehabilitačních pobytů -bazén, sauna, jízda na koni, lov*, tenis.

Hotel nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s plným vybavením. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta.) Celková kapacita je 29 lůžek. Rozdělení pokojů: 2 lůžkový 6 x 3 lůžkový 3 x 4 lůžkový 2 x Pro méně náročné je k dispozici kemp s možností stanování.

Penzion U Dvou čápů: -kapacita 33 lůžek.

Sporthotel Tichonice: -kapacita 52 lůžek Sporthotel Tichonice - sruby: -kapacita 82 lůžek.

Ubytování v penzionu. K dispozici jsou pokoje a apartmány s vlastním WC.

Ubytování v soukromí bez poskytování služeb: -kapacita 8 lůžek.

Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích -stravování v okolních restauracích -možnost ubytování pro firmy -bezbarierový přístup pro tělesně postižené.

Penzion: -ubytování -stravování. Kurzy jízdy na koních.