Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
V těsné blízkosti penzionu U Toma se nachází Brdy a CHKO Český Kras, což je záruka krásné přírody. Je zde 15 lůžek s možností přistýlek, přesněji dva apartmány, čtyřlůžkový pokoj a trojlůžkový pokoj.

Restaurace s denním provozem, letní terasa, dobře vybavený dětský koutek Hotelové ubytování: - 21 kompletně rekonstruovaných pokojů, kapacita 46 osob Ubytovna: - 21 pokojů před rekonstrukcí sloužících zejména k dlouhodobému ubytování pracujících Bowling - 2 dráhy Obchodní zóna v objektu. Pronájem: - volné obchodní prostory, sklady ...

Hotel-ubytování 45 lůžek. Aquapark, plavecký bazén. Zimní stadion-2 kryté haly. Sportovní hala pro míčové hry.

Penzion U vodníka Kebuleho - ubytování v apartmánech - restaurace.

Služby: - ubytování v nově zrekonstruované půdní vestavbě - možnost ustájení koní

Služby: - chatová osada - sportovní rybolov.

Penzion, pension - ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Restaurace - nabízí široký jídelní a nápojový lístek, polední menu.

Kavárna - široká nabídka kávy - dětský koutek - možnost ubytování v apartmánu pro 2 osoby.

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Služby: - ubytovna. Ubytovna Havlíčkova: - Mladá Boleslav, Havlíčkova 659 - tel.: 777 332 252

Ubytování, služby: - statek - penzion - chalupa Kamnář, kamnářství, stavba: - kachlová kamna - pece - krby

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Hotel - nonstop, restaurace. Hotel je umístěn 15 minut od Prahy, nedaleko dálnice D5, směr Plzeň. Ubytování s kapacitou 20 osob v jedno a dvou lůžkových pokojích vybavených: - lednice - TV, satelit, rádio - WC se sprchovým koutem.

Hostinec - restaurace - ubytování - letní terasa.

Penzion, chata - ubytování větších skupin s kapacitou až 40 lůžek.

Vinotéka, prodej, e-shop - víno, vína. Penzion - ubytování v luxusních apartmánech.