Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - konference, svatby

Penzion - kapacita 15 plně vybavených apartmánů pro 53 osob.

Penzion - kapacita 49 osob - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - připojení k internetu - úschovna kol - snídaně - posezení na zahradě - dětské pískoviště, prolézačky - stolní tenis. Restaurace.

Ubytování v soukromí - maximální kapacita 6 lůžek - sociální zařízení, plně vybavená kuchyň - balkon - zahrada - venkovní bazén.

Penzion. Nabídka ubytování a stravování.

Ubytování v chatách na Slapské přehradě.

Provoz hotelu a restaurace Vorlina. Nabídka ubytování.

Penzion - šest dvojlůžkových pokojů - apartmány - možnost sledování televize napojené na satelit a připojení k internetu na pokojích - salónek 18 míst. Restaurace - venkovní zahrádka.

Hotel: -ubytování ve 27 dvoulůžkových pokojích a rodinném apartmánu -stravování je zajištěno v hotelové restauraci s kapacitou 64 míst a barem.

Hotel Karlov ****: -ubytování ve 28 pokojích -jednací místnosti, kancelář k pronájmu, tréninkové pobyty, školení, teambuilding, incentivní programy -portovní vyžití.

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.

Ubytování v soukromí - 1 pokoj s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem - 1 pokoj se dvěma samostatnými lůžky - společenská místnot s kuchyňským koutem - TV se SAT

Hotel Měřín leží na pravém břehu Slapské přehrady cca 60 km jižně od Prahy. Díky svému bohatému relaxačnímu a sportovnímu zázemí je ideální pro kongresovou turistiku, společenské akce, rodinnou dovolenou, sportovní i wellness pobyty.Ideální podmínky pro koupání, vodní sporty i turistiku z hotelu činí oblíbený cíl pro návštěvníky Slap. K hotelu ...

Hotel: -ubytování v 18 pokojích s vlastním sociálním zařízením -hradní restaurace

Hotel: -ubytování -stravování -restaurace, bar, salonek, terasa -firemní akce, školení, svatby -parkoviště -cykloturistika, koně, běžky, lyže.

Hotel Atlas: -hotel v centru Benešova, 3 km od Konopiště -restaurace -možnost školení, společenské akce -bowling.