Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Hotel - nonstop, restaurace. Hotel je umístěn 15 minut od Prahy, nedaleko dálnice D5, směr Plzeň. Ubytování s kapacitou 20 osob v jedno a dvou lůžkových pokojích vybavených: - lednice - TV, satelit, rádio - WC se sprchovým koutem.

Služby, ubytování: - ubytovna - penzion

Ubytování s kapacitou 18+3 lůžka. Na zahradě posezení s grilem, altánem a vířivou vanou. K dispozici je salonek a stylová vinárna.

Pension. Ubytování. Restaurace, tel.: 739418168

Hotel: -ubytování ve 14 pokojích s vlastní koupelnou -svatební hostiny, firemní akce, rauty a večírky -česká a mezinárodní kuchyně.

Služby: -restaurace, salonek, parkoviště -nedaleko hradu Karlštejn -22 dvoulůžek -2 třílůžkové -2 čtyřlůžkové.

Penzion: -ubytování v rodinném penzionu.

Hotel - kapacita 18 lůžek - 2 lůžkové pokoje - wellness centrum Restaurace - kapacita 50 míst - venkovní terasa 120 míst - 2 salonky 40 a 20 míst - WIFI připojení - 2 televizory - bezdrátový mikrofon - česká i mezinárodní kuchyně Provoz - golfové ...

Penzion - ubytovací služby - vlastní parkování uzavřený prostor - WIFI připojení

Reklamní agentura zastupování investičních subjektů, výroba reklamních bannerů, vizitek, plakátů Restaurace - kapacita 60 míst - venkovní zahrádka pro 60 osob Ubytovna - kapacita 30 lůžek - sportovní soustředění, školní výlety, školy v přírodě, harmonizační pobyty studentů - celodenní strava Provoz - travnaté fotbalové ...

Penzion, pension: -ubytování-15 min.od Prahy -euro rodinný penzion -accomodation -apartmány -chata -k dispozici bazén, zahradní gril. V okolí: -hrad Karlštejn, Křivoklát, žebrák, Točník, Krakovec, Koněpruské jeskyně, Velká Amerika, Svatý Jan pod Skalou, zámek Lány.

Nabízíme moderní 3 a 4lůžkové pokoje s vlastním WC, sprchou a lednicí. Možnost vlastního vaření a společné kuchyňky. K dispozici automatická pračka a uložení cenností do trezoru. Možnost parkování.

Pension, ubytování. -snídaně -venkovní bazén -venkovní terasa -parkoviště.

Penzion: -ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích -k dispozici je kuchyňka a sociální zařízení.

Hotel: -ubytování ve 4 třílůžkových, 7 dvoulůžkových pokojích -stravování.

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Hotel: -nově otevřený rodinný hotel -pokoje s balkony -vlastní parkoviště -nově otevřený aquapark.

Hotel: -ubytování -stravování -snack bar, restaurace -kongresový sál, kongresové, konferenční salonky.

Rekreační středisko Orlík- Trhovky nabízí až 80 lůžek v 17 chatách, chatkách a jednom housebottu. V rekreačním středisku je vynikající stylová restaurace, ve které lze snídat při ranních rozbřescích, obědvat v příjemném chladu parného poledne nebo večeřet při soumraku na terase.

Hotel: -ubytování standartní vybavení jedno až třílůžkové pokoje -stravování domácí kuchyně, speciality minutky -restaurace a vinárna.

Služby: -autokemping -ubytování, občerstvení, společenské akce.