Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování. Prodej, maloobchod: - živá vazba - umělé květiny - semena - zahradnické nářadí - hnojivo.

Hotel. Ubytování: -30 lůžek apartmány s příslušenstvím, televizorem, satelitem, telefonem. Restaurace.

Restaurace. - ubytování - stěhování bytů, kanceláří a trezorů - sušení řeziva pro truhláře.

Hotel***. Ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením, telefonem a televizorem. Restaurace, bar*, salonek.

Ubytování: - 3 pokoje, - společné sociální zařízení.

Penzion: -5 dvojlůžkových a 2 jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením -penzion se nachází asi 500m od firmy ŠKODA AUTO.

Penzion, rekreační zařízení: - školení, - kurzy, - oslavy.

Kemp - koupaliště - karavany - stany - pronájem chatek

Ubytování na ranči Jezdecký výcvik - vyjížďky na koních - ustájení koní Výcvik - psi Minizoo

Penzion - 2 až 6 lůžkové pokoje - 10 pokojů - celková optimální kapacita 41 lůžek - koupelna a WC na patře - společenská místnost s TV a DVD - úschovna pro 30 jízdních kol - parkování v areálu - možnost ubytování se psy - hrací fotbálek na mince - vhodné pro školní výlety, školy v přírodě, ...

Penzion - 2 a 3lůžkové nekuřácké pokoje vybavené ledničkou, sprchovým koutem, WC - apartmán s venkovní terasou a grilemrestaurace - kuřácký i nekuřácký salón - teplé i studené pokrmy - možnost pořádání oslav, akcí, večírků Restaurace - kuřácký i nekuřácký salón - teplé i studené pokrmy - možnost pořádání ...

Ubytování KERAMIKA U MATOUŠE - kapacita 10 lůžek - vybavená kuchyň - venkovní posezení s grilem v zahradě

Hotel **** - kapacita 66 lůžek - 24 jednolůžkových, 4 dvoulůžkové pokoje a 3 apartmány - hotelový salonek pro 30 osob - konferenční sál s kapacitou 50 lidí - salonek pro 15 osob Restaurace - kapacita 80 osob - zahradní restaurace s kapacitou 80 osob - široký výběr nápoj a pokrmů od českých až po zahraniční ...

Prodej - keramika Výroba - keramika Penzion - kapacita 10 osob - 4 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - vlastní sociální zařízení a televize na pokoji - společná kuchyňka s jídelnou - venkovní terasa - úschovna kol - nekuřácký objekt