Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Farma, služby, ubytování: - penzion - jízda na koních - možnost pořádání škol v přírodě

Ubytování, služby: - penzion - restaurace - music bar

Penzion Oráč - kapacita 24 osob - 5 pokojů se sociálním zařízením Restaurace - hotová i minutková jídla - možnost pořádání svateb, oslav, večírků

Ubytování - 2 třílůžkové pokoje - 2 pětilůžkové pokoje Restaurace

Pískovna - těžba písku a štěrkopísku Hotel - ubytování

Hotel - kapacita 62 lůžek - fotbalový hřiště - tenisové kurty - basketbalová hala - plavecký bazén - fitness centrum - sauna - hřiště pro plážový volejbal - běžecké tratě - cyklostezkakongresový sál - kapacita 80 osob vybavený baremzahradní restaurace s bezbariérovým přístupem - kapacita ...

Obchodně-servisní firma. Zajištění - provoz a údržba nemovitého majetku města: - volnočasový sportovní areál: - víceúčelové hřiště - tenisové kurty - fotbalové hřiště s umelým povrchem - tělocvična po pohybové sporty, - wellness, suchá sauna - vířivá vana - sportovní hala pro sporty: - kopaná, volejbal, nohejbal, ...

Služby: - pořádání prázdnin u koní pro děti - jízdy na koních - ubytování.

Penzion E-shop - oblečení pro lovce a myslivce Organizace - lovy jelenů Chov - jeleni - ovce

Ubytovna. V budově sokolovny 20 lůžek/6pokojů + možnost přistýlky (matrace + vlastní spací pytel). Společné sociální zařízení.

Autokemp - možnost polopenze - sportovní vyžití - v blízkosti koupání - nedaleko koupaliště Restaurace