Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Penzion Studnice. Penzion - kapacita 10 lůžek - bezdrátové připojení k internetu.

Pronájem nově postavené chalupy na okraji obce v klidné vesnici na Vysočině v CHKO Žďárské vrchy nabízí komfortní zázemí pro rodiny s dětmi i vyznavače aktivního odpočinku. V okolí najdete mnoho turistických tras a cyklostezek, v zimě jsou v okolí udržovány běžecké stopy, snadno dostupných je několik sjezdovek. Za chalupou je velká oplocená ...

Hotel Rytířsko*** Ubytování. Restaurace. -salonek. Služby: -bazén, sauna.

Služby: -ubytování. Celoročně: -rekreace -školení -semináře -zájezdy -svatební hostiny -rekondiční pobyty.

Hotel FARMA***. Služby: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích - každý pokoj má své vlastní sociální zařízení - restaurace, venkovní terasa s letním grilem - možnost pořádání svateb, školení, firemní akce.

Areál bývalého mlýna. Ubytování: - penzion - stylové ubytováním v budově bývalé mlýnice: - 1x svatební apartmán - 2x dvoupokojový apartmán pro 5-6 osob - 1x dvoulůžkový pokoj - 1x šestilůžkový pokoj. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Restaurace. Možnost pořádání soukromých akcí: - svatby, venkovní svatební ...

Služby: -ubytovánní s celkovou kapacitou 21 lůžek -jednací místnost pro 16 lidí -restaurace -občerstvení( obědy, večeře) pro větší skupinu lidí prostřednictvím cateringové společnosti -lobby bar -posezení venku mezi fontánami v letních měsících -organizace dopravy na různá místa v okolí, tenis, koně, koupání, turistické ...

Penzion U Pramene Vám nabízí celoroční levné ubytování uprostřed chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy v obci Tři Studně. Penzion disponuje také vlastní restaurací, kde Vám můžeme k ubytování nabídnout snídaně, polopenzi či plnou penzi. Můžete si u nás však dát třeba v rámci celodenního výletu také výtečný oběd z našeho rozmanitého menu.

Služby: -penzion -restaurace -jízdárna -ustájení.

Camp a tábořiště Rouchovany, rybník Stejskal: -ubytování chatky stanový kemp -parkoviště -půjčování: loďky, šlapadla, sportovní potřeby.

Kemp: -ubytování v chatkách -ubytování ve stanech -možnost parkování vlastního karavanu.

Penzion, kemp. Služby: -ubytování -3 pokoje 1 x třílůžkový (přistýlka) 1 x dvoulůžkový 1 x dvoulůžkový (přistýlka) -koupelna a WC** na pokoji, společenská místnost -10 míst v kempu na zahradě u domu, elektrické přípojky pro 6 karavanů, stálé ohniště, sociální zařízení.

Penzion. -kapacita penzionu je 22 lůžek -10 pokojů s WC, sprchový kout a TV-SAT. -3 lůžkový apartmán je navíc vybaven kuchyňským koutem -v prvním patře je společná kuchyňka. Většina pokojů má TV, pokoje bez TV jsou se slevou 40, -Kč. Stravování: -v restauraci, jež je na náměstí. Cena: -dvoulůžkový pokoj 1 osoba 500, - ...

Penzion: - se nachází 50 m od restaurace - kapacita 18 lůžek + možnost 2 přistýlek. Restaurace: - nekuřácký sál s kapacitou 100 míst - kuřácká restaurace s kapacitou 30 míst - formanka s kapacitou 15 míst - venkovní terasa s kapacitou 40 míst.

Komfortní ubytování: -na hotelu -na chalupě v Křižánkách Plná penze, polopenze, snídaně. Restaurace & bar: Stravování, catering, grilování Silvestr na horách Catering Svatby, možnost svatebního obřadu Oslavy, absolventské srazy Salónek pro 30-40 osob Firemní akce: Teambuildingové akce, konference, školení Konferenční sál pro 100 ...