Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Rezervační systém pro hotely a penziony. Ubytování, Penzionu v Kapli.

Hotel, ubytování: -15 dvoulůžkových pokojů -WC, koupelna, TV, možnost přistýlky -restaurace -65 míst, grilované speciality -venkovní posezení -salonek -50 míst, kongresová turistika -video, připojení na internet, flipchart -bar* -vinný sklípek -12 míst.

Služby: -hotel -ubytování -za delší ubytování smluvní ceny -restaurace -salonek-učebna.

Soukromý rybářský revír s rybníkem:. - sportovní rybolov, rybaření. Ubytování: - 1x chata, chatka pro 2 osob - 1x chata pro 4 osob - 7x karavan. Country grill restaurace: - speciality na grilu. Pořádání soukromých akcí, oslav, svateb, rybářských závodů. ZOO koutek.

Hotel: -ubytování -kapacita 33lůžek.

Ubytování. -nově zrekonstruovaná ubytovna v klidném prostředí na okraji města -třílůžkové pokoje (televize, lednice) -společenská místnost -krátkodobé i dlouhodobé ubytování.

Restaurace, penzion: -minutková, hotová jídla -týdenní menu -možnost pořádání společenských akcí -rozvoz obědů.

Ubytování v soukromí: -celoročně -2 lůžkový pokoj s vlastním příslušenstvím -250 - 350, -Kč osoba/noc. - děti do 5 let zdarma - možnost přistýlky

vedeno na Jaroslav Příhoda Penzion Pod kaplí. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 10 pokojích.

Datum zániku:01.10.2012 Služby: -ubytování v rodinném domku, privat -kapacita 8 lůžek, 3 pokoje -2x dvoulůžkový -1x čtyřlůžkový -k dispozici plně vybavená kuchyň a koupelna, lednice, TV**, telefon, společné sociální zařízení -cena za lůžko Kč 150, - (při ubytování pouze na jednu noc je cena Kč 250, -).

Provoz: celoroční. Ubytování:hotel**** Struktura pokojů - 9 jednolůžkových pokojů - 38 dvoulůžkových pokojů - 9 x APT 2+1 - 8 x APT 2+2 - 6 bungalovů 2+2 Ceník ubytování: 1/1*** 1 500, - Kč, 1/1**** 1 800, - Kč 1/2*** 1 850, - Kč, 1/2**** 2 100, - Kč Apartmán 2+1 2 200, - Kč Apartmán 2+2 2 600, - Kč Bungalow 2+2 1 800, - Kč ...

Penzion, ubytování: -2 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou -samostatný vchod -kuchyňský kout -společné příslušenství.

Ukončení provozování dne:30.06.2008 Ubytování, penzion: -4 čtyřlůžkové (16 lůžek), na pokoji umyvadlo, sprcha, WC** na patře, TV** na každém pokoji -restaurace 60 míst, vinárna 20 míst, zahradní restaurace 30 míst -možnost ubytování se psem -parkoviště před objektem -celoroční provoz (v létě koupání rybník 0, 5km, v ...

Penzion Blatiny. Ubytování (penzion v provozu jen v letní sezóně květen-září.

přerušeno od 24.11.2014 do 31.12.2020. Ubytování v penzionu. Celkem 16 lůžek, k dispozici kuchyňka, společenská místnost, televize, wifi připojení.

Ubytování v rodinném domě se zahradou. -3+1, kapacita 10 lůžek -kuchyň -2x WC, 1x sprcha, 1x vana -možnost stravování nebo vlastní vaření -gril na zahradě -koupání bazén v místě, rybník 500 metrů.

Penzion Marie: -ubytování (rodinný penzion + zahrada) 1x dvojlůžkový pokoj 2x třílůžkový pokoj 1 kuchyně 2 koupelny, 2 WC možnost stravování společenská místnost pro 16 osob TV + satelit parkování v objektu bazén smluvní ceny výběh pro psa 1 garáž. Možný pronájem chat a chalup v okolí Mohelské a Dalešické ...

-výroba a opravy lékařských přístrojů a nástrojů a zdravotnických potřeb -Správa a údržba nemovitostí -ubytovací služby