Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Ubytování: -v centru města -celková kapacita 6 osob -1 čtyřlůžkový a 1 dvoulůžkový pokoj -na pokoji - TV** a SAT* -společné sociální zařízení a kuchyňka -parkování před domem -cena 250, - až 600, -Kč/noc dle délky pobytu a počtu osob.

Ubytování v soukromí - dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a WC - možnost snídaní - parkování v zahradě - nekuřácké prostředí

Restaurace, ubytování. Chatová osada Okrouhlík u Jihlavy.

Ubytovna u Pumpy Služby: -ubytovna -ubytování.

Ubytovna ICOM. -15 pokojů, celková kapacitou 60 lůžek. Příslušenství: -vlastní vchod -blízko centra v budově autobusového nádraží. Cena: -jeden den 190, -kč za den -celý měsíc 110, -kč za den -ručník za 20, -kč. Stálá služba 24h, ubytování do 20.00.

Služby: - ubytovna - levné ubytování