Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Rekreační středisko: -ubytování -školící prostory -sportoviště.

Penzion: -ubytování v dvou a trojlůžkových pokojích, pětilůžkových apartmánech, s vlastním sociálním zařízením -restaurace, pizzerie, zahradní restaurace -sauna, bazén s vířivkou, venkovní squash.

Ubytování, hotel: -kapacita 96 pevných lůžek -3 jednolůžkové pokoje -38 dvoulůžkových pokojů -3 čtyřlůžková apartmá = 2/2 pokoje, společná koupelna a WC -1 pětilůžkové apartmá = 2/2 pokoje, 1/1 pokoj, společná koupelna a WC Byznys centrum: -kongresové sály -20 komfortních kanceláří -sekretářka k dispozici -překlady dokumentů ...

Služby: -pěstování brambor, obilovin a chov ovcí -ubytování na farmě -agroturistika -biopotraviny.

Sporthotel: -ubytování celková kapacita 60 lůžek -restaurace. Sportovní areál: -zimní stadion -víceúčelová hala -gymnastický sál -posilovna -kuželna -stolní tenis -bazén, sauna -volejbal a beach volejbal -travnaté a pískové hřiště -atletická dráha -skatepark.

Konferenční centrum a fabrika hotel****. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -komfortní ubytování ve čtyřhvězdičkovém standardu -možnost pořádání konference -konferenční technika -parkování před hotelem, v podzemní garáži -wellness.

Hotel FARMA***. Služby: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích - každý pokoj má své vlastní sociální zařízení - restaurace, venkovní terasa s letním grilem - možnost pořádání svateb, školení, firemní akce.

Služby: -ubytovánní s celkovou kapacitou 21 lůžek -jednací místnost pro 16 lidí -restaurace -občerstvení( obědy, večeře) pro větší skupinu lidí prostřednictvím cateringové společnosti -lobby bar -posezení venku mezi fontánami v letních měsících -organizace dopravy na různá místa v okolí, tenis, koně, koupání, turistické ...

Kemp: -ubytování v chatkách -ubytování ve stanech -možnost parkování vlastního karavanu.

Náš rodinný hotel naleznete v malebném údolí řeky Želivky. V okolí hotelu je nespočet možností pro cyklistické výlety, návštěvy hradů a zámků aj. Umožňujeme také pořádání soukromých oslav, svateb, firemních akcí ad. Splňujeme nároky kvalitního ale přitom levného ubytování. Na požádání zajistíme grilování, zabijačkové i zvěřinové hody a mnoho ...

Ubytování v soukromí - zahradní domek 3 lůžka a přistýlka, kuchyň, TV, sociální zařízení - apartmán v rodinném domě 5 lůžek a přistýlka, kuchyň, sociální zařízení

Chata - ubytování v loveckém stylu - ložnice pro 4 osoby - kuchyň - koupelna, WC - obývací pokoj

Chata pro ubytování kolektivů - kapacita 28 lidí - čtyři 5 - ti lůžkové pokoje - jeden 4 lůžkový - chatka 4+1 lůžka - společné WC a sprcha - společná kuchyň s vybavením - společenská místnost s TV - možnost sportovního vyžití tenis, pink pong - nohejbal, rybolov, cykloturistika

Motorest Melikana Služby: -ubytování -restaurace.

Ubytování v chatkách cca 100 lůžek ve 4 až 8 lůžkových pokojích s vlastním WC a sprchovým koutem. Naleznete u nás i tělocvičnu, saunu a několik hřišť. Zařízení ocení hlavně školy či školky v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění, rodinné pobyty, školení aj. Sportpark je součástí hotelu Na Kocandě. Rozloha objektu je cca 13 000 metrů ...

Penzion - ubytování - obytný apartmán se dvěma samostatnými pokoji, kuchyní a příslušenstvím - v podkroví 7 ubytovacích pokojů s příslušenstvím.