Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Ubytovna - kapacita 15 pokojů 33 lůžek Tělovýchovná jednota

Dětský tábor, rekreační středisko: - 8 dvojchat - 30 chatek - jídelna, restaurace, klubovna - bazén - hřiště na košíkovou s umělým povrchem, dva tenisové kurty (jeden s umělým povrchem), pět volejbalových kurtů (dva s umělým povrchem), stoly na stolní tenis, kulečník, stolní fotbal, šipky, ruské kuželky, pro děti prolézačky a jiné.

Hostinec, restaurace: -kapacita 30 míst pivnice -salon 60 mist možnost spojení místností -pivnice tři druhy piva, alkoholické, nealkoholické nápoje, kávy a zmrzliny -v létě venkovní posezení s možností grilování. Ubytování: -šest dvoulůžkových pokojů -příslušenství televize a vlastní sociální zařízení umyvadlo, sprchový kout, ...

Ubytování, penzion: - tři dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením.

Fotbalový klub FC. Ubytování, ubytovna: -celoroční ubytování -kapacita celkem 36 lůžek -stravování vlastní -turistika, cykloturistika. Chráněná oblast údolí řeky Oslavy a Chvojnice-překrásná, turisticky velmi přitažlivá oblast s turisticky značenými cestami.

Ubytovna: - kapacita 40 lůžek - jedno, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - wifi, připojení k internetu

Ubytování: -rekreační zařízení ze selského stavení-dva samostatné apartmánové byty, každý apartmán samostatný vchod -apartmán je vybaven kuchyňským koutem (elektrický sporák, lednice, dřez s teplou i pitnou vodou), obývák s jídelním koutem a televizí, v přízemí sprchovací kout s WC**, v podkroví ložnice pro 3-4 osoby ...

Ubytování v soukromí - 2 lůžkový pokoj se samostatným příslušenstvím

Chalupa - kapacita 6 lůžek - koupelna a splachovací WC - vybavená kuchyň - barevný televizor - rádio - na dvorku posezení s krbem a grilem.

Služby: -penzion -restaurace -jízdárna -ustájení.

Camp a tábořiště Rouchovany, rybník Stejskal: -ubytování chatky stanový kemp -parkoviště -půjčování: loďky, šlapadla, sportovní potřeby.

Certifikace klubu českých turistů - dvě hvězdičky. Levné ubytování: -ubytovna -5x dvoulůžkový pokoj -5x třílůžkový pokoj -společné sociální zařízení a sprchy -vybavení: kuchyňka s lednicí, vařičem, mikrovlnnými troubami, varnými konvicemi a nádobím -součástí areálu je hřiště na minikopanou, tenis a volejbal a ruské kuželky -cena 150, ...

Ubytování, penzion. Občerstvení Cukrárna Catering Galerie

Hotel, ubytování: -kapacita 77 lůžek -35 pokojů (jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové), samostatné WC a koupelna -možnost ubytování se psem invalidé -parkování zajištěno, k dispozici garáže -služby v hotelu: nehtové studio, kosmetika, kadeřnictví, masáže, aromaterapie -čajovna BABYLON: kávy a čaje světových plantáží, vodní dýmka, ...

Hotel* * * * Ubytování: -100 luxusních dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky (celková kapacita je 212 lůžek). Vybavení pokojů: -koupelna, špičkové vybavení určený pro příjemný pobyt našich hostů -telefon s přímou volbou -přístup na Internet -trezor a minibar. Restaurace: -kapacita koresponduje s počtem lůžek -velký výběr jídel a ...

Rekreační zařízení. Ubytování: - chatky, hlavní budova. Bazén. Dětské hřiště.

Penzion, pension, ubytování: -celková kapacita 13 míst -4x dvoulůžkový pokoj -2x apartmán s terasou -koupelna, WC, TV na každém pokoji -možnost ubytování se psem -cena za osobu/noc od 300, - do 450, -Kč -na požádání zajištění snídaní -k dispozici 2x vybavená kuchyně, lednička -úschova kol -parkování před domem.

Nabídka ubytování: -kapacita 35 lůžek -2 pokoje společné sociální zařízení -sociální zařízení na chodbě společné pro 4 pokoje -společná kuchyňka -na každém pokoji TV + lednička -parkování.

U Synagogy - certifikovaný penzion Kapacita: 2 jednolůžkové pokoje 5 dvojlůžkových pokojů - možnost přistýlky - bez stravování Vybavení pokojů: WC, sprcha, lednička, televize. Služby: zapůjčení fénu, zapůjčení rychlovarné konvice Parkování v blízkosti penzionu na základě zapůjčení parkovací karty.