Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Služby: -ubytování v soukromí - apartmány

Rodinný hotel s tradicí od roku 1880: - ubytování a restaurace - vyhřívaný hotelový bazén - fitness centrum - coffee bar - zimní zahrada - salonek pro 25 osob a školící místnost až pro 90 osob .

Služby: - ubytování - gurmánská restaurace

Penzion Harusův dvůr - ubytování v komfortních pokojích, dvou apartmánech a samostatné chaloupce s možností snídaní.

Penzion Pod Bílou skálou Vás zve na příjemně strávený čas v krásném a klidném prostředí v pravém srdci Vysočiny. Nabízíme ubytování v šestnácti nově zařízených pokojích v několika cenových relacích. Dále u nás můžete využít naší restaurace, která nabízí domácí kuchyni postavenou především na kvalitních surovinách od okolních dodavatelů. Pro děti ...

Ubytování: -celkem 200 lůžek Dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje. Apartmány se skládají ze dvou pokojů. Moderní vybavení interiéru pokojů s vlastní kuchyňkou. Na pokoji TV, sociální zařízení.

Rodinná farma a penzion KONVALINKA: - ubytování - 5 apartmánů s kapacitou 27 lůžek - herna, venkovní hřiště - vlastní sociální zařízení apod.

Westernové městečko. Ubytování, restaurace, jízdy na koních.

Provoz: celoroční: Kapacita: 63 lůžek Ubytování:12 4-lůžkových pokojů, 3 5-ti lůžkové apartmány Sociální zařízení: na pokoji. Cena: viz www.horacko-penzion.cz Wellness služby Bar, posezení u krbu. Centrální umístění, parkoviště, zastávka veřejné dopravy, sál, ústřední topení, terasa. Není možné ubytování se psem.

Chaloupka Kadov s.r.o. poskytuje ubytování pro 6osob, která nabízí: - 110metrů s vybavenou kuchyní, venkovním ohniště a posezením, krbem - lyžárna, kolárna, sauna, jezírko - wifi a parkování

Penzion U dvojice s.r.o. v Novém Městě na Moravě poskytuje ubytování v mezonetových a standardních pokojích s TV, kuchyňkou a jiným příslušenstvím. Provozuje restaurace pro ubytované hosty, a také pro veřejnost.

Hotel Pavla se nachází v obci Vlachovice nedaleko Nového Města na Moravě. Hotel je vhodný jak pro rodiny s dětmi tak pro seniory, rekreační pobyty nebo školení. Okolí hotelu je v létě rájem pro cyklisty a v zimě pro běžecké lyžaře. Pokud máte domácího mazlíčka (kočka, pes) neváhejte a vezměte jej sebou k nám. Kapacita hotelu je 17 pokojů ...

Autokemp na Kopci leží v malebném údolí uprostřed přírodního parku Svratecká hornatina mezi městem Bystřice nad Pernštejnem a obcí Vír nedaleko Vírské přehrady. Náš kemp nabízí prostor pro karavany, obytná auta a stany. Na hlavní ploše kempu je k dispozici 35 míst s možností napojení na elektřinu a zásobování pitnou vodou. Omezené ...

PKS holding a.s. - řídící společnost - držitel certifikátů ISO 9001 a ISO 14 001 - účetní a daňové služby, poradenství - obchodní a marketingová činnost - řízení jakosti, cetifikace systému jakosti - provozovatel hotelu Skalský dvůr u Lísku u Bystřice n. Pernštejnem

Nabízíme: -příjemné posezení v nekuřácké hospůdce -salónek pro pořádání vašich rodinných oslav do kapacity 30 osob -nápoje -teplé domácí speciality, zmrzlinové poháry -letní posezení na zahradě s koutkem pro děti -stálá výstava grafiky a fotografií žďárských výtvarníků, letecké pohledy na blízké okolí -stálá výstava výrobků lidové ...