Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Horská, turistická a lyžařská chata. Ubytování: - 2- 4 lůžkové pokoje - sociální zařízení: na patře, sprchy, WC. Stravování: - samostatné vaření - k dispozici velmi dobře vybavená kuchyň. Společné prostory: - jídelna, krbovna, televizní místnost - bar s obsluhou. Venkovní prostory: - hřiště, minigolf, kuželky, dětský bazén, ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Služby: -možnost i dlouhodobějšího ubytování. Složení pokojů: -pro 2 osoby -pro 1 osobu -apartmá.

Hotel, ubytování: - s celoročním ubytováním. Restaurace: - pizza - italské speciality - saláty .

Ubytovna Penzion Dvůr: - ubytovna s celoročním ubytováním pro stavební dělníky, kapacita 26 lůžek. Tvorba a aktualizace webových stránek, zprostředkování webhostingu. Autodoprava - přepravy osob či nákladu minibusy pro 8 osob+řidič. Hospoda U Samohýlů - klasické hospoda - pivnice - IV. kategorie

Ubytování, penzion Chřiby: -nový útulný 2, 3, 4 lůžkové pokoje -celková kapacita 41 pevných lůžek + 5 plnohodnotných přistýlek, -2 pokoje s bezbariérovým přístupem, -sociální zařízení na pokoji, TV, wifi, klimatizace -wellness - sauna, vířivka, vyhřívaná lehátka, venkovní plavecký bazén, -společenské prostory až pro 90 ...

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním v historické části města Kroměříže. Pohostinství: -občerstvení -vinný sklep.

Pronájem: -rekreační chaty v Nízkých Tatrách.

Kategorie: -kemp, autocamping, camping s ubytováním v létě: -stany, karavany. Složení pokojů: -14x chatka, chata: -4x čtyřlůžková - dvě ložnice. -1x pětilůžková - dvě ložnice -5x dvojchata - 10x 2 lůžka, 2přistýlky -3x dvojchata - 6x 4 lůžka -1x dvojchata - 2x dvě ložnice se 2 lůžky. Vybavení objektu: -restaurace ...

Rodinná restaurace, kavárna a penzion: - restaurace 45 míst - letní zahrádka 40 míst - soukromé a firemní akce - svatby - wifi Ubytování: - 4 pokoje - kapacita 12 míst - vlastní sprcha, WC, TV, wifi, varná konvice.

Složení pokojů: -30 dvoulůžkových, vana nebo sprcha. Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -restaurace, kavárna a denní bar 50 míst -možnost ubytování se psy. Pronájem: -nebytové prostory na kanceláře

Táborová základna SEVERKA. Celoroční pronájem turistické základny a o prázdninách pronájem letních táborů více info: http://psvinohrady.cz/index/page/tzseverka

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -školení a oslavy -svatby. Složení pokojů: -10 dvoulůžkových pokojů -2 apartmány. Vlastní sociální zařízení. Pohostinství: -restaurace a bar -letní zahrádka -vinný sklep.

Motel nabízí: -ubytování v 6 dvoulůžkových a 2 jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení, TV, telefonem -restaurace s barem a zahradní terasou pro 55 osob. Grilování na zahrádce. Pořádání firemních a rodinných oslav.

Rodinný penzion -levné ubytování Vsetín více na www.hospodakamenak.cz

Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

Hotel: - 24-32 lůžek - lednička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefon, TV na pokoji, wc - restaurace - denní menu - dětské hřiště - zahrádka - pořádání svateb a obřadů.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pronájem - rekreační chaty a chalupy: - kapacita celkem 24 osob - valašské dřevěnice - nekuřácké prostředí - ubytování bez domácích zvířat - společenská místnost - kuchyňka - sociální zařízení.

Ubytování: -kapacita 11 pokojů (2 až 4 lůžka/pokoj). -nekuřácká Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.

Ubytování: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -9x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj Služby: -CAFE BAR - 60 míst -letní zahrádka - 30 míst.

Hotel, ubytování. Wellness - whirpool, sauny (finská, parní, infra), venkovní ochlazovací bazén, masážní křeslo a lehátko.