Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice
HOTEL KARLOV

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Ubytování na Hájence se nachází na konci obce Karasín v kraji Vysočina. Pro hosty je připraveno ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. Penzion nabízí ubytování v apartmánech a nově také v mobilních domech. Součástí penzionu je jídelna, kde se podává snídaně a je zde také samoobslužná lednice. Ubytovaní je možné i s domácími mazlíčky.
LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Hotel - kapacita 45 lůžek - parkování před střediskem - v blízkosti lyžařský areál Tesák Restaurace U ŽELEZNÉHO ZEKONA - vybrané speciality i osvědčené recepty místní kuchyně - venkovní terasa s bufetem

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Složení pokojů: -11 chatek v každé: -2 dvoulůžkové pokoje, společná místnost, sprcha, WC, umyvadlo -1 chata se dvěma třílůžkovými pokoji, 1 dvoulůžkovým, sprcha, WC, umyvadlo -ceny sezónní prosinec-březen a červen-září, mimosezónu slevy, -možnost ubytování se psy. Kategorie: -rekreační zařízení s celoročním ...

Hotel: - ubytování - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, vybavení: kompletní sociální zařízení, TV. Restaurace: - stravování. Denní bar. Služby: - hotel nabízí rodinnou rekreaci - rekondiční ozdravné pobyty - pobyty pro školy v přírodě a lyžařské výcviky, školení - hosté mohou celoročně využívat saunu, masáže - rodinné oslavy - svatební ...

Penzion Na mlýně je výhodně položen v blízkosti štěrkových jezer nedaleko Uherského Hradiště v obci Ostrožská Nová Ves. Ubytovaní hosté tak mají široké možnosti rekreačního vyžití - koupání, rybolov, cykloturistika. Poskytujeme celoroční ubytování se stravování pro hosty v restauraci s barem o kapacitě 42 míst. Kategorie: -penzion s ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -3 dvoulůžkové, sprcha, WC, TV, SAT, kuchyňka, wifi -možnost přistýlky.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -24 klimatizovaných pokojů - kapacita 54 lůžek -zimní zahrada 15 osob Pohostinství: -nekuřácká restaurace - 48 osob. Po-Pá 7:30-16 So-Ne - zavřeno.

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Hostinská činnost.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob - práce a služby ekonomické povahy. Ubytovací služby : pronájem chaty v Beskydech, obec Trojanovice. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování a vedení mezd.

Aquacentrum Zdounky: -bazén se slanou vodou - teplota 32 °C -sauna -whirlpool -plavání kojenců, batolat, dětí předškolního věku. Soukromé rezervace - cena rezervace celého komplexu je 600, - Kč / 1 hod. Je jedno, zda přijde jedna osoba či více - max. je 15 osob, cena je stále jen 600, - Kč / 1hod. Ubytovna: -kapacita 15 osob -cena ...

Ubytování v apartmánu a pěti samostatných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.

Kategorie: - hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 1/2/3 lůžkové pokoje a apartmány - 118 lůžek, 47 přistýlek Nabídka služeb: - wellness pobyty nejen pro seniory: - víkendové, týdenní - wellness programy bez ubytování.

Hotel: - ubytování, kapacita 26 lůžek - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje - 3 dvoulůžkové pokoje se sprchovým koutem a barevnou televizí Restaurace: - stravování - salonek (salónek), kapacita 20 osob. Možnost pořádání menších společenských akcí Další služby: - solárium - nehtové studio - relaxační masáže - ...

Tesařství, výroba: - dřevostavby - pergoly, altány. Ubytování v hájence. Služby: - hypotéky - půjčky - pojištění.

Kategorie: -bezbariérový penzion s celoročním ubytováním -polopenze, snídaně -možnost i plné penze. Složení pokojů: -12x dvoulůžkový -1x třílůžkový -1x třílůžkové rodinné studio -3x čtyřlůžkové rodinné studio.

Naše valašské chalupy a penziony se nachází v malebné krajině CHKO Beskydy, kde si přijdou na své návštěvníci jak v letních, tak v zimních měsících. V zimě je možné sportovní vyžití ve SKI areálu SYNOT - Kyčerka, který se nachází v těsné blízkosti většiny našich chalup. Mimo tuto sezónu láká lokalita sítí cyklostezek a turistických tras, stejně ...

Kategorie: - hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 27 dvoulůžkových, vana, WC - 3 dvoulůžkové apartmány - možnost přistýlek. Možnost pořádaní soukromých akcí: - společenské, firemní akce, svatby. Sport, wellness, relaxace: - tenisový kurt s umělým povrchem - squash - masáže - minigolf - sauna - posilovna - ...

Tříhvězdičkový hotel, ubytování. Parkoviště u hotelu, free wifi, minibar, toaleta, koupelna na pokoji, TV. U nás je možné si vzít svého zvířecího mazlíčka na pokoj.

Hotel Abácie & Wellness Valašské Meziříčí, Beskydy. Služby, ubytování: - 22 luxusních jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojů - 2 apartmány - wellness hotel pro businees klientelu, obchodní cestující i rodiny s dětmi - pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV se satelitem, Wi-Fi, telefonem, přípojkou na PC, minibarem, ...

Ubytování v chatě v Dolní Bečvě. Dovolená v Beskydech. Ložnice se čtyřmi lůžky a přistýlkou, kuchyně, koupelna, WC, obývací pokoj, terasa. Ubytování až pro 6 osob. Turistika, Cyklotrasy v okolí, minigolf, dětské hřiště, lyžařská střediska v oblasti.