Vinárna a penzion U Langrů
HOTEL SVATÝ HUBERT Zbraslavice
Ubytování na statku, Šardice

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
Penzion, ubytování: - 6 dvoulůžkových apartmá - 1 třílůžkové - 1 čtyřlůžkové apartmá se dvěma ložnicemi. Vybavení: - TV, wifi připojení - koupelny jsou vybaveny vanami - některá nadstandardní apartmá jsou vybavena hydromasážními vanami nebo vanami s perličkovou koupelí - možnost ubytování se psy.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 jednolůžkové, vana, WC -6 dvoulůžkových, sprcha, WC -2 třílůžkové, vana, WC -1 apartmá dvoulůžkové. Vybavení objektu: -restaurace v alpském stylu 60 míst -zahradní terasa -salonek.

RANČ ROVNÁ. Kategorie: -ranč s celoročním ubytováním: -kapacita 120 lůžek - 4lůžkové chatky. Možnost karavanu nebo vlastního stanu. Pohostinství: -restaurace, bar. Možnost stravování - plná penze nebo polopenze. Vybavení objektu: -hřiště na nohejbal, volejbal, tenis -kuželky -letní terasa, venkovní udírna, ohniště. ...

Kategorie: -celoroční ubytování v chatách v areálu Lázně Leopoldov.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním v soukromí. Složení pokojů: -5 dvoulůžkových pokojů, sprchový kout, WC, TV, ústřední topení. Vybavení objektu: -společenská místnost s barem a ledničkou. Vybavení lokality: -parkoviště pro hosty u objektu -možnost garáže pro hosty -nádraží vlak 500 m -nádraží bus MHD 200 m -letiště ...

Penzion: -ubytování: -14 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů či apartmány -celkem 23 míst (25 s přistýlkami) Vybavení objektu: -restaurace -konferenční místnost -solárium -kosmetika.

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.

Ubytování: -moderní multifunkční objekt -51 pokojů -35 twinů -10 dbl (tj. jedno velké lůžko) -1 bezbariérový pokoj -5 APT (s možností přistýlky) Vybavení pokojů: -klimatizace, TV-SAT, telefon, wifi, bezpečnostní schránka, fén, žehlič kalhot, kouřové detektory, nekuřácké pokoje. Restaurace: -kapacita 100 + 10 míst

Domov mládeže. Služby: -ubytování - jen o prázdninách: -250 lůžek - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -ubytování v soukromí. Složení pokojů: -2x dvoulůžkový a 1x šestilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, kuchyňka, TV.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Pohostinství: -bar. Složení pokojů: -6x dvoulůžkový se sociálním zařízením, televizí, možnost přistýlky.

Turistický hotel na Hutisku-Solanec. Ubytování, rekreace.

Rodinný penzion (pension): - ubytování - kapacita 24 osob - 4 2pokojové a 3 1pokojové apartmány - tenisový kurt - sauna - venkovní bazén. Restaurace Možnost pořádání oslav, školení a svatebních hostin

Služby: - kosmetika - masáže Restaurace Ubytování: - 3 lužkový apartmán s televizí, kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou

Kategorie ubytování: -penzion Složení pokojů: -apartmány - 2 velké, 3-menší, svatební apartmán -dvoulůžkové s možností přistýlky -jednolůzkový

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -16x dvoulůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení -4x apartmán. Pohostinství: -restaurace -jídelna - denní menu -salonek -venkovní zahrádka (terasa).

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje s či bez kuchyně -třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje.

Kategorie: -rodinný penzion s celoročním ubytováním -10 pokojů po kompletní rekonstrukci -ubytování v jedno až třílůžkových pokojích

Kategorie ubytování: -apartmán nadstandartního bytového typu pro 1 až 3 osoby

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové -dvoulůžkové -luxusní apartmány. Restaurace. Možnost pořádání soukromých oslav.