Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Hotel U Havlíčka: - hotel s celoročním ubytováním - možnost parkování. Složení pokojů: -12x dvoulůžkový - 2x jednolůžkový - 1x třílůžkový. Pohostinství: - nekuřácká restaurace - salonek - letní terasa.

Rekreační středisko s kapacitou 75 lůžek i více v podhůří horského pásma Chřiby: -kruhový bazén o průměru 4, 5 m na RS Ječmínek -přehrada s možností koupání a rybaření cca 500m -les 20m (houbaření, sběr lesních plodů...) -fotbalové hřiště -půjčovna kol a kanojí. Rekreační středisko je ideální pro pořádání letních táboráků, sportovních ...

Penzion Zafúkané Velké Karlovice je ubytování rodinného typu, které nabízí svým návštěvníkům klidné a pohodové ubytování. Je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro příjemnou zastávku na Vaší služební cestě i nezapomenutelným místem pro strávení mnoha příjemných chvil s Vašimi přáteli. Penzion se nachází v klidném prostředí valašských hor v obci ...

Hotel: - ubytování - dvoulůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, TV - čtyřlůžkové pokoje - jsou rozděleny na 2 samostatné ložnice se společnou předsíňkou, vlastní sociální zařízení, TV. Restaurace: - stravování. Bar. Služby: - krytý bazén - sauna. Okolí hotelu: - ideální podmínky pro pěší turistiku, cykloturistiku, ...

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: -kapacita je 52-60 lůžek -2-5 lůžkové s TV**, vlastním sociálním zařízením. Ubytování v chatkách: -15 chatek s kapacitou 80 míst. Hotel nabízí: -ozdravné pobyty, školní výlety, letní tábory, školy v přírodě, rekreační pobyty, školení, lyžařské výcviky, svatby -restaurace, ...

Tábořiště: - kemp s ubytováním.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické. Ubytování v soukromí.

Složení pokojů: -hlavní budova: -1 dvoulůžkový -8 třílůžkových -3 buňky: -v každé 3 lůžka -cena 105, - Kč/lůžko, při pobytu nad 3 dny 90, - Kč/lůžko -společná WC a sprcha v hlavní budově. Vybavení pokojů: -ústřední topení. Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -kuchyňka s vybavením ...

Ubytování: - 10 x dvoulůžkové pokoje, - 2 x apartmány, - celkově 24 lůžek s možností přistýlek.

Složení pokojů: -11x 1lůžkový, vana, WC -100x 2lůžkový, vana, WC z toho 80 typu twin a 20 typu double -5x obchodní apartmá Pořádání: - kongresy, semináře, školení, kontrakty, plesy, společenské akce.

Pronájem, správa, údržba: -vlastní nemovitosti. Provozování: -restaurace -hotely GRAND a MORAVA.

Sportovní areál: - ubytovna, ubytování - tenisové kurty.

Zemědělské družstvo: - chov masného skotu. Služby: - ubytování, ubytovna.

Kategorie ubytování: -celoroční ubytování v soukromí. Složení pokojů: -třílůžkový pokoj s možností přistýlky, s TV, možnost vaření, zvíře po domluvě možné. Možnost parkování u objektu.

Penzion Beskyd Penzion se nachází v krásném prostředí města Rožnov pod Radhoštěm, cca 10 minut chůze od centra. Nabízíme Vám 2 na sobě zcela nezávislé, moderně vybavené apartmány s vlastními vchody s celkovým počtem 8 lůžek + možnost 2 přistýlek. K dispozici je zahrada, altánek, krb, parkoviště.

Kategorie: -penzion - celoroční ubytování v soukromí: -2 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -3lůžkový pokoj -wifi -snídaně -u zámku Vizovice. Pohostinství: -restaurace, hostinec.

Ranč. Stylová westernová restaurace: - stravování. Steak House, pizza. Dětský koutek - houpačky, skluzavky atd. Půjčovna: - skútry, šlapadla, loďky. Ubytování: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení, TV, SAT, rádio a Internet na pokojích.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním -od centra města 5 minut chůze. Složení pokojů: -11 dvoulůžkových, sprcha, WC, možnos přistýlky.

Provozování: -Koupaliště Rusava se solárním ohřevem tel.: 573332176 mobil: 773506535 po-ne 10-18 (bližší info www.rusava.cz) -Autokemp - sezónní ubytování: -rekreační areál, tábořiště pro stany a karavany mobil: 774643719.

Pizzerie, pizzeria. Restaurace, pohostinství: -italské speciality -pizza, těstoviny Ubytování.