Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Horský hotel: - ubytování, kapacita 130 lůžek - dvou až čtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením (sprcha, WC, umyvadlo) - dvou až sedmilůžkové pokoje bez sociálního zařízení (umyvadlo s teplou a studenou vodou), sociální zařízení na každém patře. Jídelna: - stravování. Valašský šenk. Vybavení hotelu: - 2 společenské místnosti s TV, ...

Horský hotel: - ubytování - pokoje: - sprcha+WC - umyvadlo - turistické. Jídelna - celodenní stravování. Součástí hotelu je Valašská hospoda. Služby: - nekrytý hotelový bazén - volejbalové hřiště. K hotelu patří rolbou upravovaná lyžařská sjezdovka s vlekem pro začátečníky o délce 300 m. Okolí nabízí výborné podmínky pro ...

Horský hotel: - ubytování - kapacita 16 pokojů s možností přistýlky - plně vybavené 2, 3, 4 a 5ti lůžkové pokoje (vlastní sociální zařízení, vana a sprchovací kout) - všechny pokoje jsou s balkónem - terasou. Hotelová restaurace: - stravování - krb - bar. Restaurace a jídelna pro ubytované hosty. Služby: - vyhřívaná a ...

Hotel: - ubytování - celkem 6 apartmánů (30 lůžek) - dvou až šestilůžkové apartmány s možností přistýlky - vybavení: vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), TV+SAT. Ubytovaným hostům k dispozici sauna. Restaurace (s krbem): - stravování - kapacita 40 míst. Bar. Vinárna (25 míst). Salónek (40 míst). Posezení na venkovní zahradní ...

Ubytovna: -100 lůžek -2, 3, 4lůžkové pokoje s vlastní sprchou a WC -pokoje se společnou sprchou a WC - WIFI internet zdarma pro ubytované -kuchyňka, kávovar, telefon, TV, lednice, mikrovlnka ve společné místnosti -bezbariérový přístup.

Horský hotel: - ubytování, kapacita 50 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové pokoje - část pokojů vlastní sociální zařízení, na ostatních pokojích teplá a studená voda, sociální zařízení je společné na chodbách - společenská místnost pro 40 - 50 osob s audiovizuální technikou (akce, školení) - Wi-Fi připojení na ...

Pohostinství: - restaurace - letní restaurace - bowling - pivnice - herna. Ubytování, penzion.

Kategorie: -církevní středisko -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů. -2 dvoulůžkové společný vstup, vhodné pro rodinu, umyvadlo -2 třílůžkové, umyvadlo -5 dvoulůžkových, umyvadlo. Společné sociální zařízení na chodbě.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -7x dvoulůžkový s příslušenstvím -2x dvoulůžkový bez příslušenství -1 jednolůžkový.

Kategorie: -rekreační středisko s celoročním ubytováním hotelového typu. Složení pokojů: -hlavní budova: -9 dvoulůžkových, sprcha, WC -4 třílůžkové, sprcha, WC -5 čtyřlůžkových, sprcha, WC -1x chatka - dvě ložnice se 7 lůžky. Restaurace. Venkovní bazén.

Kategorie: -hotel B s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové, tříllůžkové a čtyřlůžkové. Vybavení objektu: -vinný sklep.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových, sprcha, WC. Vybavení pokojů: -telefon, televize, centrální vytápění. Pohostinství: -restaurace - tel.: 572548785.

Ubytovna JAVORNÍK. Rekreační středisko OBÁRANÉ. Rekreační středisko RADĚJOV.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 třílůžkové pokoj s možností přistýlky. Sprcha a WC na patře.

Kategorie: -rekreační středisko, horská chata, penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -4x apartmán -1x dvoulůžkový pokoj -chatky: -3 čtyřlůžkové, sprcha, WC -2 šestilůžkové, sprcha, WC. Pohostinství: -restaurace -denní bar -zahradní terasa -salonek.