Vinárna a penzion U Langrů
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytovna. Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním -kapacita 36 lůžek. Vybavení lokality: -koupaliště 50 m -restaurace.

Rekrační středisko. Penzion KOLIBA Všemina. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -sezóna červenec a srpen. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové, vana, WC -7 čtyřlůžkových, vana, WC, možnost přistýlky.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 pokoje - celková kapacita 14 lůžek. Pohostinství: -bufet - rychlé občerstvení.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 15: -4x dvoulůžkový -8x třílůžkový -2x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový. Vybavení objektu: -restaurace s 90 místy -pivnice se 40 místy.

Kategorie: -rekreační zařízení s ubytováním především v létě a zimě. Vybavenost objektu: -restaurace, jídelna pro hromadné stravování. Složení pokojů: -kapacita 220 lůžek.

Tělovýchovná jednota Bystřice pod Hostýnem. Činnosti: - sportovní - ubytovna.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: Složení pokojů: -18x dvoulůžkový bez sociálního zařízení -2x jednolůžkový, WC** -2x VIP pokoj. Pohostinství: -restaurace -taneční kavárna.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový, vlastní soc.zařízení -4x dvoulůžkový a 3x trojlůžkový bez soc.zařízení. Možnost přistýlky. Sprcha a WC na chodbě - zvlášť pro muže a ženy. Pohostinství: -restaurace.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový pokoj - sociální zařízení, vířivá vana, televize, minibar Pohostinství: -restaurace - pořádání soukromých akcí.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Restaurace: - stravování. Penzion (pension): - ubytování. Dvoulůžkový pokoj včetně sociálního zařízení. Tří a čtyřlůžkové pokoje se spoječným WC a sprchou na chodbě.

Kategorie: -ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky -apartmány dvoulůžkové. Vybavení objektu: -stylová krajová restaurace.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...

Autocamping (autokempink). Camp (kemp). Ubytování: - chatky dřevěné poschoďové - 2+4 lůžka, WC a umyvadlo s teplou vodou - chatky zděné přízemní, 2 pokoje po třech lůžkách se sociálním zařízením - chatky dvoulůžkové bez sociálního zařízení - chatky čtyřlůžkové/patrové postele s kuchyňkou bez sociálního zařízení. Půjčování sportovních ...