Ubytovny jsou nejlevnějším typem trvalého i dočasného ubytování. Ubytování je možné na dny, týdny, měsíce i roky. Součástí je televize, kuchyňka, vlastní koupelna a mnohdy i Wi-Fi připojení. Pravidelný úklid, praní prádla a parkování je samozřejmostí.

Sportovní klub, SK Sobotka. Stadion. Ubytování: - ubytovna.

Služby: -pronájem nebytových prostor, kanceláří -ubytovací služby.

Ubytování, ubytovna: -nabízí svým hostům celkem 84 lůžek ve dvou poschodích -čtyřlůžkové pokoje se společným sociálním zařízením na patře -sociální vybavení se skládá ze sprchového koutu, umyvadel s pákovými bateriemi -pokoje jsou čisté a útulné, vybavené jednoduchým nábytkem -velká společenská místnost s barem s kapacitou cca 50 míst k ...

Ubytování, ubytovna Unisim: -3-4 lůžkové pokoje, kapacita 130 lůžek -sociální zařízení, kuchyňky na patře -vlastní televize, vařiče bez poplatku -parkování u budovy -drobné občerstvení -možnost krátkodobého pronájmu kanceláře s telefonem.

Ubytování v turistické ubytovně.

Provoz ubytoven pro skupiny pracovníků i jednotlivce. Drobné stavební práce.

Ubytování. Výuka jazyků. Pořádání kulturních akcí.

Domov mládeže. Služby: -ubytování - jen o prázdninách: -250 lůžek - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje.

Zámečnictví. Výroba a prodej kol. - kolečka ke stolům - kolečka k vozíkům i ručním - kolečka k přepravníkům - kolečka ke kovovým konstrukcím - různé velikosti a provedení - pojezdová kola a kolečka. Ubytování. - ubytovna. Strojní výroba.

Nabídka ubytování ve 2-6ti lůžkových nekuřáckých pokojích. Možnost parkování.

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Zimní stadion: - ubytování: - fitness, posilovna - pizzerie - pivnice.

Turistická ubytovna Toulovec: -prostředí pískovcových skal rekreace, kurzy, školní výlety, školení, semináře, sportovní dny -volejbal, tenis.

Restaurace: - nekuřácká restaurace - 70 míst - venkovní zahrádka - 90 míst - velký sál - zasedací místnost - 100 míst - dětský koutek - denní menu - 4 druhy - wifi. Ubytovna: - celoroční ubytování - 4-5 lůžkové pokoje - internetové připojení.

Ubytovna: -ubytovací služby -firemní krátko-dlouhodobé ubytování -levné ubytování -kapacita 150 lůžek.