SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Služby: - stěhování - domy, byty, kanceláře, firmy - převážení - zboží, materiál, kancelářský nábytek... - vyklízení - sklepů, půd, kancelář, bytových i nebytových prostorů... - odvoz odpadů na sběrné dvory - montáž nábytku doma i v kanceláři.

Služby: - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - stavební práce - stěhovací práce.

Mikrobusová a autobusová doprava v Praze.

Výroba. prodej, pronájem: - dopravní značení a značky.

Stěhování a vyklízení domů, bytů. Stěhování: - kanceláří - firem - bytů - těžkých břemen - speciální stěhování. Vyklízení - vyklidíme a nepotřebné harampádí odvezeme, přemístíme anebo likvidujeme: - bytů, či domů - sklepů - půdy - pozůstalostí - dalších prostory, které mají sloužit pro bydlení nebo kancelář.

Služby: - krátkodobé skladování - kontejnerová doprava - nákladní autodoprava - jeřábové překládání - doprava nadrozměrných nákladů

Předmětem podnikání společnosti KOLOC s.r.o. je provádění veškerých zemních prací, demolicí, bouracích prací, inženýrských sítí a také výkopů. Dále provozujeme nákladní a nadměrnou autodopravu a jeřábnické práce. Soustřeďujeme se na stavby komunikací občanské infrastruktury, obchodních center a potravinářských supermarketů. Společnost KOLOC s.r.o. ...

Služby: - svoz a likvidace komunálního a živnostenského odpadu - likvidace černých skládek na Plzeňsku - práce hydraulickou rukou s drapákem - odvoz a likvidace stavebních sutí - odvoz a likvidace objemného odpadu - pořádání svozových dnů ( pro obce) pro nebezpečné, i ostatní složky, komunálního odpadu - dovoz stavebních materiálů, ...

Služby: - dodávková autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - logistika - expresní přeprava

Dovoz automobilů ze států evropské unie.Můžeme nabídnout na výběr velké množství skladových vozů, ale je ovšem samozřejmostí také dovoz konkrétního automobilu dle přání zákazníka. Pro naše zákazníky také zajišťujeme opravy a servis vozidel všech značek.

Služby: - stavba a provozování vozového parku na zakázku - logistika, spedice

Silniční nákladní doprava.

Výcviková škola: - soukromých, obchodních a dopravních pilotů Doprava: - letecká přeprava vnitrostátní, mezinárodní -vyhlídkové lety (pro 3-15 osob) - charterové lety (na zakázku) - nepravidelné letecké linky - aerotaxi: -BEECHCRAFT KING AIR B200C max.9 cestujících -CESSNA T303 CRUSADER max.4 cestující - přeprava osob na území ...

Expresní přeprava kusových zásilek o hmotnosti do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě, dále poskytování expresních kurýrních služeb a expresní autodopravy.

Služby: - účetnictví - daňová evidence. Autodoprava, přeprava: - nákladní - mezinárodní a vnitrostátní

Výroba, prodej, distribuce a servis. - výsledkové časomíry pro různé druhy sportů - průmyslové displeje pro zobrazování procesních hodnot - radary pro měření rychlosti a zobrazování rychlosti projíždějících vozidel - průmyslová automatizace.

Služby: - spedice - zprostředkování silniční vnitrostátní a mezinárodní přepravy

Silniční nákladní doprava Služby: vnitrostátní doprava mezinárodní doprava (Slovensko, Rakousko, Německo, Nizozemsko, Belgie) přeprava nebezpečných nákladů podle dohody ADR přeprava zkazitelných potravin podle dohody ATP přepravy chladícím, mrazícím a vyhřívacím návěsem typu FRC (+12°C až -20°C) přepravy vozidlem vybaveným zadní zdvihací ...

INTREX - CZECH s.r.o. je logistické, obchodní a prodejní centrum. Zajišťujeme služby logistiky, spedice a skladování. Pronájem: - kancelářských prostor - skladovacích prostor - parkovací plochy pro nákladní vozidla.

Nákladní vnitrostátní doprava.

Přípravné práce pro stavby - zemní práce. Nabídka prací: - zemní práce - demolice - doprava - sypkých materiálů, odvoz sutě a zeminy - výškové jeřábnické práce - zimní údržba - úklid a odvoz sněhu, posyp, odklízení sněhu ze střech.

Společnost OH - SPOL, s.r.o. provozuje nízkonákladovou taxi službu pro jednotlivce i firmy v rámci Karlovarského kraje, zajistíme přepravu i na letiště do Prahy a další místa dle potřeby zákazníka. Služby, taxi: - nízkonákladová taxislužba moderními, vybavenými vozy. Zákazníkům z řad jednotlivců i firem garantujeme fixní ceny. Služby v ...