SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Přeprava vozidel. Doprava: -autotransport -autodoprava -motorová autodoprava -silniční autodoprava. Odtahová služba vozidel do 18 t. Přeprava nových a ojetých vozidel z Itálie.

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava: -silniční doprava.

Služby Doprava: -zeminy -písku -sutě

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Nákladní doprava. Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál.

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Nabízíme komplexní zemní práce, výkopové práce a také práce demoliční, včetně vyklízení. Také realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálů a stavební suti. Zajistíme terénní úpravy, výkopy bazénů a inženýrských sítí. Působíme v Plzni zejména Plzeň-sever a po dohodě můžeme dojet i dál.

EXTRA STĚHOVÁNÍ – Profesionální stěhovací služby franchisové sítě EXTRA STĚHOVÁNÍ. Stěhování domácností, stěhování domů, stěhování bytů, stěhování firem, stěhování kanceláří. Stěhování hotelů a ubytoven, stěhování restaurací, stěhování obchodů a prodejen, stěhování chat a chalup. Stěhování úřadů, stěhování strojů a zařízení, těžkých břemen, ...

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Zajišťujeme levné stěhování bytů a domů, kanceláří a firem, těžkých břemen různých váhových hmotností i IT techniky. Navíc nabízíme možnost vyklízení bytových i nebytových prostor, stejně tak vyklízení pozůstalostí. Nabízíme komplexní služby stěhování a vyklízení.

Levné stěhování bez starostí.

Specializujeme se na zprostředkování obchodu a služeb. Dále skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě zasilatelství a zastupování v celním řízení. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy.

Autodoprava. Doprava suroviny (vápence) pro výrobu slinku. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava. Lomová doprava, přeprava kameniva a sypkých hmot. Pneuservis: - osobní a nákladní automobily - stavební průmyslové a zemědělské stroje.

Naše stěhovací firma zajišťuje profesionální stěhování po Praze, České republice a Evropě. Nabízíme stěhování a vyklízení firem, domů, bytů a kanceláří, likvidace pozůstalosti. Nabízíme také montáž, demontáž nábytku a kuchyňských linek. Prodej nebo zapůjčení obalových materiálů, krabic a kartonů na balení. Přeprava a stěhování těžkých břemen. ...

Přepravní služba s minimálním úsilím a maximálním pohodlím. Profesionální, přesní, a anglicky mluvící šoféry, kteří Vám pomohou dosáhnout svého cíle. Vlak a nádraží - bezpečný transfer z vlakového nádraží do Vašeho hotelu v Praze. Autobusové nádraží - bezpečný odvoz z autobusového nádraží do Vašeho hotelu v Praze. Meziměstská přeprava - ...

Jsme ryze česká společnost zabývající se profesionální přepravou osob. A to hlavně transfery z/na letiště Václava Havla Praha, dále provádíme transfery osob po celé ČR a EU, zajišťujeme VIP transfery, firemní a kongresovou přepravu. Nabízíme Vám maximální kvalitu služeb, pohodlí, spolehlivost, přijatelné ceny.Věříme, že dochvilnost je absolutně ...

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Klientům nabízíme službu odborné stěhování v rámci Prahy a celé České republiky. Jsme vybaveni rovně pro mezinárodní stěhování a stěhování těžkých břemen. Kromě příznivých cen nabízíme také zapůjčení stěhovacích krabic, obalového materiálu, montáž a demontáž nábytku i ekologickou likvidace nepotřebného vybavení.

Stěhování Bohemia Nabízíme stěhování bytů, domů, firem a kanceláří. Pomůžeme Vám se zabydlet v novém domově či kancelářských prostorech, fungujeme i jako „hodinový manžel“. V naší firmě pracují pouze skuteční profesionálové, kteří mají v oblasti stěhování zkušenosti již řadu let.

Zajišťujeme profesionální stěhovací servis. Primárně se věnujeme stěhování komerčních prostor jako jsou kanceláře, obchody a sklady. Stěhujeme i domácnosti u kterých se specializujeme na tzv. "full-service stěhování". Máme za sebou více než 10 let zkušeností a více než 1000 realizovaných zakázek.

Konzultační společnost v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Jsme seniorní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Umíme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Působíme mezinárodně.