SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Autobusové nádraží. Autobusová doprava: - městská - linková Informační kancelář: - přízemí nového autobusového nádraží v Příbrami Dříve Veolia Transport.

Služby: - zemní práce - terénní úpravy - demolice - nákladní autodoprava

Autodoprava dodávkovými vozy FIAT DUCATO: - přeprava, transporty zboží do 1, 5 tuny v tuzemsku i zahraničí - specializace především na přepravu do Itálie. Tuzemská, vnitrostátní doprava. Zahraniční, mezinárodní doprava. Služby: - skladování, uskladnění zboží. - třídění zboží - překládka palet - rozvoz zboží.

Práce: - autodoprava, - zemní, výkopové stavebními stroji, - bourací.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní - spedice - osobní přeprava (až 8 osob).

Stěhování, vyklízení, odvoz odpadu, malování s úklidem, demolice, bourací práce, výkopové a zemní práce, montáž nábytku.

Autobusová doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - přeprava osob.

Společnost Comsped s.r.o. nabízí profesionální a kvalitní služby v oblasti mezinárodní silniční dopravy a spediční činnosti v rámci celé EU především Německo, Rakousko, Itálie, ale také Francie, Anglie, Dansko, Holandsko, ... Zaměřuje se na spolupraci jak s koncovými klienty, tak i s dopravními a spedičními firmami.

Společnost Areál Harfa s. r. o na Praze 9 poskytuje sídlo pro firmy a společnosti a další služby s tím spojené. Krátkodobý pronájem kanceláří a zasedacích místností. Prodej, správa a pronájem realit. Technická správa nemovitostí. Zápis sídla firmy v obchodním rejstříku. Nabízíme Vám smlouvu o umístění sídla v naší budově na 6 a 12 měsíců ...

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Autodoprava, přepravní služba: - kurýrní služba - přeprava osob - expresní přeprava - spediční služby - speciální přeprava skeneru DNA Překlady a tlumočení.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Naše firma je založena na kvalitním auto opravárenském a přepravním servisu na Vámi určená místa. Jsme spolehliví, přesní. Naše celková nabídka zahrnuje služby v tom nejširším rozsahu a jsme schopni vyhovět jakémukoliv Vašemu požadavku. Využijte naše auto servisní a přepravní služby! Nabízíme Vám služby auto opravárenské a ...

Vnitrostátní, mezinárodní kamionová doprava - kamionová přeprava do všech zemí EU, Ruska a východní Evropy. - spediční služby

Služby: - zemní a výkopové práce - odvoz hlíny, suti a odpadu - dovoz písku, betonu

Spedice, logistika, nákladní autodoprava: - přeprava stavebních materiálů - přeprava sypkých materiálů v cisternách - vozy s hydraulickou rukou.

Rekonstrukce, výstavba. - všechny druhy interierních i exteriérních prostor v bytové i nebytové oblasti na klíč. Práce. - malířské, malířství - zednické, zednictví - tesařské - obkladačské - podlahářské - elektrikářské - sádrokartonřáské, sádrokartony Knauf - minerální podhledy - dekorativní omítky a malby JUB - sádrové ...

MADOS MT s.r.o. je stavební společnost, která se zaměřuje na výstavbu, opravy i rekonstrukce mostních objektů. Dále provádíme výstavbu pozemních staveb jako jsou komunikace, silnice, parkoviště a vozovky. Realizujeme dopravní i vodohospodářské stavby, vlastníme technologie, díky kterým se nám podařilo navýšit objem výroby a rozsah výrobní činnosti ...

Taxi 24 Uherský Brod Zajišťujeme nonstop odvoz v rámci Uherského Brodu ale i širokého okolí. Rozvoz firemních akcí. Mezinárodní přeprava. Zásilková přeprava Drink servis. Vše NONSTOP.

Cestovní kancelář CK MÁJ spol.s r.o. poskytuje svým klientům služby spojené s cestovním ruchem. Vybrat si u nás můžete ze široké nabídky pobytových či poznávacích zájezdů, relaxační pobyty do termálních lázní, dětské zájezdy nebo lyžařské pobyty. Podívat se s námi můžete do Řecka, Španělska, Itálie, Chorvatska a mnoha dalších zemí. Cestovní ...

Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.

Společnost BOBY - FLEISCH, spol. s r.o. se zaměřuje na obchod se zvířaty a přepravu jatečných a chovných zvířat. Přepravujeme zvířata v rámci celé Evropy i mimo ni. Vozový park průběžně servisujeme a naše vozy disponují inovativními prvky, které zvířatům během dopravy zaručují komfort. Všechny naše vozy jsou vybaveny komunikačním systémem, který ...